Preventie en herstel

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
  2. Aanbieding
per pagina

Als actief sporter is het belangrijk om blessures te voorkomen. Dit staat of valt met goede apparatuur, de juiste bewegingen en aandacht voor je lichaam. Voor, tijdens en na het sporten. Een volledige warming up, een goede cooling down, massages en stretching helpen hierbij. Zo voorkom je pijn, werk je aan spierherstel en minimaliseer je risico’s op blessures. Alle reden dus om hier extra aandacht aan te besteden. Muscle Power levert daarom uiteenlopende producten voor blessurepreventie en spierherstel om je te helpen bij het voorbereiden voor en afronden van een training.

Blessurepreventie  voor de training

Een goede warming up, rekken en strekken, ofwel de spieren ‘wakker maken’. Je voorkomt er veel blessures mee en het zorgt dat je helemaal klaar bent voor een stevige workout. Zorg daarom altijd voor een goede warming up en voorkom blessures. Het is een prettig begin van de training en zorgt dat je daarna de volle honderd procent kunt geven. Zo leveren je inspanningen het gewenste resultaat op.

Spierherstel na de training

Muscle Power levert uiteenlopende hulpmiddelen die je na een goede training kunt gebruiken. Denk aan (the grid) foamrollers, barrel rollers en massageballen en –rollers. Naast het bevorderen van spierherstel en het voorkomen van blessures dragen diverse rollers ook bij aan de mobiliteit of balans. De rollers masseren, versterken en rekken de kernspieren, waardoor de flexibiliteit toeneemt. Een aantal rollers kan tevens gebruikt worden bij pilateslessen of fysiotherapie.

Voorkom blessures en bevorder spierherstel

Kortom, Muscle Power draagt bij aan de ontwikkeling van je lichaam, maar ook aan het herstel ervan. Voorkom blessures door de spieren goed te verzorgen voor, tijdens en na trainingen. Ervaar zelf het effect in onze showroom in Doesburg. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over onze producten en geven adviezen die passen bij jouw trainingen.