Preventie en herstel

Ontdek ons assortiment foamrollers, massageballen- en rollers. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om spierspanning te verminderen, de bloedsomloop te stimuleren en stijfheid te verlichten. Ze helpen bij het verbeteren van je flexibiliteit, het verminderen van spierpijn en het bevorderen van een sneller herstel.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blessurepreventie voor de training


Als actief sporter is het belangrijk om blessures te voorkomen. Dit staat of valt met goede apparatuur, de juiste bewegingen en aandacht voor je lichaam. Voor, tijdens en na het sporten. Een volledige warming up, een goede cooling down, massages en stretching helpen hierbij. Zo voorkom je pijn, werk je aan spierherstel en minimaliseer je risico’s op blessures. Alle reden dus om hier extra aandacht aan te besteden. Muscle Power levert daarom uiteenlopende producten voor blessurepreventie en spierherstel om je te helpen bij het voorbereiden voor en afronden van een training.

Een goede warming up, rekken en strekken, ofwel de spieren ‘wakker maken’. Je voorkomt er veel blessures mee en het zorgt dat je helemaal klaar bent voor een stevige workout. Zorg daarom altijd voor een goede warming up en voorkom blessures. Het is een prettig begin van de training en zorgt dat je daarna de volle honderd procent kunt geven. Zo leveren je inspanningen het gewenste resultaat op.


Spierherstel na de training


Muscle Power levert uiteenlopende hulpmiddelen die je na een goede training kunt gebruiken. Denk aan foamrollers, barrel rollers en massageballen en –rollers. Naast het bevorderen van spierherstel en het voorkomen van blessures dragen diverse rollers ook bij aan de mobiliteit of balans. De rollers masseren, versterken en rekken de kernspieren, waardoor de flexibiliteit toeneemt. Een aantal rollers kan tevens gebruikt worden bij pilateslessen of fysiotherapie.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over reactieballen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl