Speciality Halterstang

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Nieuw
per pagina

Speciality Halterstang online kopen?

Muscle Power heeft een breed assortiment specialty halterstangen. Laten we ze stuk voor stuk eens bekijken.

De Strongman Fat Grip Curl Bar

is een halterstang speciaal ontworpen voor biceps curls. Deze stang heeft dikkere grepen waardoor de handen en onderarmen extra belast worden tijdens het oefenen. Dit kan leiden tot een betere spierontwikkeling en verbeterde gripkracht. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

De Squat Bar Black Studio

Dit is een halterstang speciaal ontworpen voor squats. Deze stang heeft een langere lengte en een gewicht van 20 kg, wat ideaal is voor squats omdat het de belasting op de rug en schouders vermindert. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

De Olympische Triceps Trainer MP823

Dit is een halterstang speciaal ontworpen voor triceps oefeningen. De stang heeft een speciaal ontwerp met een gebogen grip waardoor de triceps extra belast worden tijdens het oefenen. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

De Olympische Open Trap Bar Black

Dit is een halterstang speciaal ontworpen voor oefeningen voor de trap- en nekspieren. De stang heeft een open design waardoor de handen vrij zijn om te bewegen tijdens het oefenen. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

Alle genoemde halterstangen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn geschikt voor gebruik in een professionele sportschool of thuis.

Ze zijn allen ontworpen voor specifieke oefeningen en kunnen helpen bij het versterken en ontwikkelen van verschillende spiergroepen. Als u op zoek bent naar een halterstang die aan uw specifieke behoeften voldoet, dan bieden deze halterstangen uitstekende opties.

Totaal inrichting van de sportschool?

Ben je op zoek naar een partner om je sportschool of crossfit box professioneel en efficiënt in te richten? Muscle Power is dé expert op het gebied van inrichting van sportscholen en crossfit boxen.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.