Speciality Halterstang

Of je nu gericht wilt trainen op bepaalde spiergroepen, specifieke bewegingspatronen wilt verbeteren of je training wilt diversifiëren, onze speciality halterstangen zijn de perfecte keuze. Van trapbarbell voor deadlifts tot cambered barbell voor squats, we hebben een breed scala aan speciality halterstangen om aan verschillende behoeften te voldoen. Met hun unieke ontwerp en eigenschappen helpen deze halterstangen je om je grenzen te verleggen en je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Investeer in kwaliteit en functionaliteit met de speciality halterstangen van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Aanbieding
per pagina

Speciality Halterstang


Muscle Power heeft een breed assortiment specialty halterstangen. Laten we ze stuk voor stuk eens bekijken.

De Strongman Fat Grip Curl Bar

is een halterstang speciaal ontworpen voor biceps curls. Deze stang heeft dikkere grepen waardoor de handen en onderarmen extra belast worden tijdens het oefenen. Dit kan leiden tot een betere spierontwikkeling en verbeterde gripkracht. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

De Squat Bar Black Studio

Dit is een halterstang speciaal ontworpen voor squats. Deze stang heeft een langere lengte en een gewicht van 20 kg, wat ideaal is voor squats omdat het de belasting op de rug en schouders vermindert. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

De Olympische Triceps Trainer MP823

Dit is een halterstang speciaal ontworpen voor triceps oefeningen. De stang heeft een speciaal ontwerp met een gebogen grip waardoor de triceps extra belast worden tijdens het oefenen. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

De Olympische Open Trap Bar Black

Dit is een halterstang speciaal ontworpen voor oefeningen voor de trap- en nekspieren. De stang heeft een open design waardoor de handen vrij zijn om te bewegen tijdens het oefenen. De stang is gemaakt van hoogwaardig staal en kan gebruikt worden met halterschijven.

Alle genoemde halterstangen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn geschikt voor gebruik in een professionele sportschool of thuis.

Ze zijn allen ontworpen voor specifieke oefeningen en kunnen helpen bij het versterken en ontwikkelen van verschillende spiergroepen. Als u op zoek bent naar een halterstang die aan uw specifieke behoeften voldoet, dan bieden deze halterstangen uitstekende opties.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over halterstangen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl