Accessoires

Deze accessoires zijn ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen en je te ondersteunen bij het behalen van je fitnessdoelen. Van handschoenen tot magnesiumblokken, wij bieden een breed scala aan accessoires om je training te verbeteren. Maak je workout compleet met de fitnessaccessoires van Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sale
 2. Sale
 3. Sale
 4. Sale
 5. Sale
 6. Nieuw
per pagina

Training accessoires


Als je aan gewichtheffen doet, of aan enige andere vorm van krachttraining, dan weet je dat de kleine dingen net even dat verschil kunnen maken. Je raadt het al... we zijn in het land van trainingsaccessoires aangekomen.

Bepaalde items, zoals lifting straps en wraps, kunnen helpen om je handen en polsen te beschermen tegen blessures. Een gewichthef riem zorgt voor een correct houding tijdens het liften.

Andere accessoires, zoals droppingmatten maken het trainen iets socialer voor iedereen om je heen en een barbell jack maakt het proces van gewichten wisselen gemakkelijker en veiliger.

Weer andere, zoals fitnesshandschoenen, nekbeschermers of een magnesiumblok maken de ervaring gewoon beter of comfortabeler.

Welke reden je ook hebt om trainingsaccessoires wilt gaan gebruiken, we zijn het er hier bij Muscle power over eens dat training accessoires meer variatie en verdieping van je training geven. En dat jouw training hierdoor veiliger, effectiever en comfortabeler wordt.


Welke Trainings accessoires zijn geschikt voor mij?


Ook in deze categorie zien wij bij Muscle Power een aantal vragen vaak terug komen. Laten we eens kijken naar de verschillende sport accessoires in ons assortiment zodat jij de twijfels de perfecte toevoeging op jouw training kan kiezen. Zonder gedoe!

 • Welk type fitness handschoenen is het beste?
 • Welke maat fitness handschoenen heb ik nodig?
 • Welke lifting belt is geschikt voor mij?
 • Waarom lifting straks gebruiken?
 • Wanneer gebruik je een barbell jack?

Welk type fitness handschoenen is het beste?

Deze vraag is erg gerelateerd aan de soort training die wordt gedaan. Bij fitnesshandschoenen of -grips zijn er veel factoren om te overwegen. Van materiaal tot ontwerp, het kan moeilijk zijn om te bepalen welke optie het beste is voor jouw doelen.

Voor krachttraining en gewichtheffen is een nauwsluitende handschoen de beste optie. Zo houd je je gewichten goed vast en voorkom je dat je uitglijdt. Bovendien zijn er veel verschillende opties voor materialen die zweet afvoeren of extra vulling hebben om te beschermen tegen eelt en blaren. U kunt ook speciale handschoenen overwegen die speciaal ontworpen zijn voor het tillendie vaak gemaakt zijn van neopreen of nylon en extra steun geven aan uw pols.

Bij een activiteit als crossfit zijn grips misschien een betere optie. Deze grips hebben vingerscheiders en een antislip oppervlak waarmee je bijvoorbeeld de pull-up bar beter kunt vastpakken zonder aan comfort in te boeten. Ze zijn ook meestal gemaakt van een duurzaam materiaal zoals leer, wat ideaal is voor trainingen waarbij je extra bescherming nodig hebt tegen wrijving of scheurwonden.

Welke maat fitness handschoenen heb ik nodig?

Fitnesshandschoenen en grips zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk de juiste maat te kiezen voor optimale prestaties. Een te strakke greep kan juist weer ongemak zitten en pijn doen. Maar Een te losse grip biedt onvoldoende steun en controle tijdens het vast houden van bijvoorbeeld een barbell.

Voor crossfit worden vaak lossere grijs met of zonder vingers gebruikt omdat ze de handen vrijer laten bewegen en een betere greep op de stang bieden.

Als je halters of andere apparaten gebruikt, kan een strakkere handschoen een betere optie zijn.

Maar als je heel specifiek bijvoorbeeld zware deadlifts doet, kunnen wrist straps weer helpen.

Mocht je vragen hebben helpen wij je graag met het kiezen.

Welke lifting belt is geschikt voor mij?

Gewichthefriemen zijn een geweldig hulpmiddel voor gewichtheffers, krachttrainers en bodybuilders om hun core te ondersteunen terwijl ze werken aan grote lifts. Afhankelijk van je doelen en voorkeuren zijn er verschillende soorten tilgordels waaruit je kunt kiezen.

Deze gewichthefriemen ondersteunen en bieden stabiliteit bieden aan de kern. Dit kan blessures helpen voorkomen tijdens het zware gewichtheffen, doordat je de juiste spieren beter kunt aanspreken en de spieren beter aangespannen kunt houden.

Leer is een van de meest populaire materialen voor hefgordels vanwege de duurzaamheid, flexibiliteit en comfort. Dit is een geweldige optie voor wie zwaar traint of veel aan core work doet.

Een ander type tilband is de canvasband. Deze zijn meestal betaalbaarder en kunnen worden gebruikt door mensen met elk fitnessniveau. Beide is een perfecte keuze.

Waarom een barbell jack gebruiken?

Barbell jacks zijn een prachtig hulpmiddel voor de sportschool of thuis trainingsruimte. Jacks worden gebruikt om het gewicht van een belaste barbell te ontlasten en zo makkelijk het gewicht te veranderen. Ze kunnen een belangrijk accessoire voor zware lifters.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over trainingsaccessoires? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl