Behendigheid

Omdat we het belang van behendigheid en coördinatie voor het behalen van goede sportprestaties begrijpen, bieden we een scala aan trainingsmateriaal dat specifiek is ontworpen om deze aspecten te verbeteren. Onze behendigheidstrainingstoestellen, zoals horden, kegels, speedladders en evenwichtsballen, helpen je bij het ontwikkelen van snelheid, wendbaarheid, reactievermogen en evenwicht. Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, of gewoon je algemene coördinatie en bewegingsvaardigheden wilt versterken, ons assortiment behendigheidstrainingsmateriaal biedt de juiste tools voor jou.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sale
  2. Aanbieding
  3. Sale
per pagina

Behendigheidstraining en meer


Er zijn tal van mogelijkheden om jouw behendigheid naar een hoger niveau te tillen. Muscle Power biedt een uitgebreid assortiment aan behendigheidsmaterialen, waaronder horden, speedladders, markeringskegels en reactieballen. Door de veelzijdigheid aan oefeningen kun je tijdens behendigheidstrainingen ook andere aspecten van je lichaam trainen, zoals snelheid, reactievermogen, sprongkracht en coördinatie.


Multifunctionele behendigheidstraining


Of je nu een atleet bent of gewoon je behendigheid wilt verbeteren, de producten van Muscle Power zijn perfect geschikt. De behendigheidsproducten zijn gemakkelijk mee te nemen, licht in gewicht en kunnen tegen een stootje. Hierdoor kun je altijd en overal trainen wanneer het jou uitkomt. De hordes, speedladders en markeringskegels zijn niet alleen geschikt voor behendigheidstrainingen, maar vormen ook een goede aanvulling op andere trainingen en zijn ideaal voor revalidatie-oefeningen.

De multifunctionele behendigheidsproducten van Muscle Power zijn perfect geschikt voor uiteenlopende sporten. Of je nu voetbalt, aan vechtsport doet of snelheidstrainingen volgt, behendigheidstrainingen zijn altijd van belang. De workouts zijn niet alleen goed te gebruiken in groepsvorm, maar je kunt er ook een wedstrijd van maken. De reactieballen zijn hierbij zeer geschikt en trainen tevens lenigheid en hand-oogcoördinatie. Met de kwaliteit van Muscle Power boek je gegarandeerd vooruitgang.


Behendigheid en reactievermogen trainen


Behendigheid kun je alleen trainen, maar ook goed in groepsvorm of maak er een wedstrijd van. Dat kan ook goed met onze reactieballen, waarmee je ook lenigheid en hand- oogcoördinatie traint. Kortom, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos, waardoor de trainingen afwisselend en uitdagend blijven.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over behendigheid? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl