Behendigheid

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
per pagina

Er zijn veel mogelijkheden om jouw behendigheid te trainen. Muscle Power levert een volledige range aan behendigheidsmaterialen. Tijdens behendigheidstrainingen  kun je ook goed andere onderdelen trainen. Dit komt door de veelzijdigheid aan oefeningen die je kunt doen. Laat je door onze adviseurs, in de sportschool of door je personal trainer informeren over de oneindige mogelijkheden. Haal met behendigheidsproducten  van Muscle Power jouw trainingsdoelen.

Behendigheidstraining  en meer

Wil je behendigheid trainen, maar ook bijvoorbeeld snelheid, reactievermogen, sprongkracht of coördinatie? Denk dan eens aan de hordes, speed discs en markeringskegels van Muscle Power. De producten zijn makkelijk mee te nemen, licht in gewicht en kunnen tegen een stootje. Zo train je altijd en overal wanneer het jou uitkomt. Ideaal voor bijvoorbeeld atleten.

Multifunctionele behendigheidstraining

Behendigheidstrainingen  zijn voor uiteenlopende sporten van belang. Bij voetbal, vechtsport en snelheidstrainingen  gebruikt men behendigheidsproducten. De workouts vormen een goede aanvulling op de trainingen en zijn ook goed te gebruiken bij revalidatie-oefeningen.  De relatief eenvoudige materialen, zoals een speedladder, zijn dus multifunctioneel. Dit in combinatie met de kwaliteit van Muscle Power zorgt dat je zeker vooruitgang boekt.

Behendigheid en reactievermogen trainen

Behendigheid kun je alleen trainen, maar ook goed in groepsvorm of maak er een wedstrijd van. Dat kan ook goed met onze reactieballen, waarmee je ook lenigheid en hand- oogcoördinatie traint. Kortom, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos, waardoor de trainingen afwisselend en uitdagend blijven.

Maak kennis met behendigheidstraining

Kennismaken met Muscle Power en het gevarieerde assortiment behendigheidsmaterialen? Natuurlijk vind je belangrijke informatie op onze website, maar je bent ook van harte welkom in de showroom in Doesburg. Daar maak je kennis met onze adviseurs, trainingsmogelijkheden  en krijg je advies op maat. Zo heb je zeker een passende oplossing om jouw doelen op een gezonde en succesvolle manier te bereiken. Neem daarom direct contact op en maak een afspraak.