Powerbands XL

Ontdek de kracht van weerstandsbanden met de powerbands van Muscle Power. Onze fitness elastieken, ook wel bekend als powerbands, zijn veelzijdige en effectieve hulpmiddelen om je training naar een hoger niveau te tillen.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

XL Powerbands


De XL Powerbands, weerstandsbanden, zijn gemaakt van een dichte structuur rubberlatex die stevig, flexibel en duurzaam is. De XL Powerbands worden gebruikt voor optrek- en dipassistentie, maar is ook perfect voor mobiliteitsoefeningen, stretchen, warming-up en uiteraard ook voor snelheid en behendigheid.

De XL Powerbands, weerstandsbanden kunnen in elk trainingsprogramma worden opgenomen. Doordat deze XL Powerbands langer zijn, zijn ze gemakkelijker te gebruiken in combinatie met toestellen en andere apparaten. Je hebt net meer ruimte om de oefeningen te doen en dat is prettiger.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over krachtapparatuur? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl