Fitnessballen

Muscle Power biedt een assortiment Fitnessballen: Gymballen, Wallballs, Medicineballen en Slamballen. Elke bal heeft een specifieke functie voor diverse workouts.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Fitnessballen


Fitnessballen zijn populaire trainingshulpmiddelen die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals krachttraining, cardio-oefeningen, stabilisatie-oefeningen en revalidatie-oefeningen.

Er zijn verschillende soorten fitnessballen beschikbaar, waaronder de Wallball, Slamball, Yogaball en Medicijnbal, elk met unieke eigenschappen en toepassingen.

De Wallball en Slamball worden vaak gebruikt voor kracht- en cardio-oefeningen waarbij de bal wordt gegooid en gevangen.

De Wallball is een grote, zware bal die wordt gebruikt voor wall ball-oefeningen, waarbij de bal tegen een muur wordt gegooid en gevangen.

De Slamball is ook een zware bal, maar wordt gebruikt voor slam ball-oefeningen, waarbij de bal op de grond wordt gegooid en weer wordt opgepakt.

De Yogaball wordt vaak gebruikt voor stabilisatie-oefeningen en is een effectief hulpmiddel voor het trainen van de kernspieren. De bal kan worden gebruikt voor verschillende oefeningen, zoals crunches, planken, bruggen en squats.

De Medicijnbal wordt gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, zoals krachttraining, cardio-oefeningen en revalidatie-oefeningen. Het gewicht van de bal kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, waardoor het een veelzijdig trainingshulpmiddel is.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over fitnessballen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.