Fitnessballen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De fitnessbal helpt je met fitnessoefeningen en maakt ze ook nog eens leuker. Fitnessballen worden vaak gebruikt in sportscholen. Tijdens de oefeningen op de instabiele fitnessbal moet je lichaam hard werken om een oefening uit te kunnen voeren. Zo kun je bijvoorbeeld bicepsoefeningen doen terwijl je zit op de fitnessbal en train je tegelijkertijd je buikspieren. Bovendien leer je op de fitnessbal beter om te gaan met je evenwicht. De fitnessbal verbetert je houding en beperkt het risico op blessures die je oploopt als je valt.

Fitnessbal kopen?

Wil jij een fitnessbal kopen, dan moet je vooral letten op het formaat van de fitnessbal. Hoe kleiner je bent hoe kleiner de fitnessbal is die je moet hebben. Wij letten bij onze keuze voor onze huidige selectie fitnessballen vooral op hoe comfortabel de fitnessbal is en op de stevigheid. Wanneer onze fitnessballen beschadigen, dan ontstaat er geen direct drukverlies en is er dus geen ontploffingsgevaar. De veiligheid van de fitnessbal die jij hier aanschaft is dus gewaarborgd. 

Wil jij een fitnessbal kopen, maar weet je niet precies welke fitnessbal de juiste is voor jou? Bel of mail ons dan gerust, wij kunnen jou voorzien van passend advies over de juiste fitnessbal. 

Wij leveren de fitnessballen tevens uit voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.