Pull Up

Met deze speciale optrekstang kun je je bovenlichaam op een effectieve en uitdagende manier trainen. Met een stevige constructie en comfortabele handvatten kun je verschillende pull-up variaties uitvoeren. Versterk je bovenlichaam, verbeter je kracht en bouw een indrukwekkende fysiek op met de pull-up optrekstang van Muscle Power. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Dutch Product
  3. Dutch Product
  4. Dutch Product
  5. Dutch Product
    Nieuw
per pagina

Optrekstangen


Een van de meest elementaire oefening in je training is wel de Pull Up-oefening. Je eigen lichaamsgewicht moet je hierbij overwinnen. Vooral je arm- en bovenlichaamspieren gebruik je bij Pull Ups. Wij hebben een aantal artikelen die er speciaal voor gemaakt zijn. Wij hebben wandmodellen, maar ook buitenmodellen.

Je kunt je pull up training gemakkelijker maken of moeilijker maken. Door bijvoorbeeld een gewichtsvest aan te trekken en dan de oefeningen te doen. Makkelijker kan ook door bijvoorbeeld Powerbands te gebruiken, waardoor je een extra zetje krijgt waardoor de training gemakkelijker wordt.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over pull ups? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl