Air Runner

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Running Cardio

Renegade staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit maakt de machines erg geliefd bij sportscholen en Crossfit boxen. De machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, en ze bieden een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, Bijvoorbeeld met deze Evocardio's.

Een nieuwe manier van hardlopen

Deze nieuwe manier van hardlopen helpt je om sneller en efficiënter vet en calorieën te verbranden dan enig ander fitnessconcept tot nu toe, dankzij zijn innovatieve aanpak voor tenenrennen.

Renegade biedt een superieure staalconstructie, betrouwbare stabiliteit en onbeperkte functionaliteit in een energiezuinig ontwerp. Innovatief gepatenteerd curve-ontwerp past zich beter aan jouw pas aan en moedigt hardlopen op de bal van jouw voeten aan, waardoor zowel de impact op de gewrichten wordt verminderd als de prestaties worden verbeterd.

En met dit type cardioapparaat kun je hardlopen terwijl deze wordt aangedreven door je eigen voorwaartse beweging.

Dit maakt de oefening niet alleen interessanter, maar je verbrandt ook meer calorieën omdat je zowel tegen de zwaartekracht als tegen de weerstand van de machine in werkt.

Of u nu op zoek bent naar een toestel om fit te blijven, of er een nodig hebt voor revalidatiedoeleinden, bij Renegade ben je aan het juiste adres.

Geen grenzen, geen controles, gewoon DOEN.

Alles Crossfit

Of je nu zoek bent naar informatie over Crossfit? of juist naar de beste Crossfit producten Wij van Muscle Power staan voor je klaar.