Air Runner

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Running Cardio


Renegade staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit maakt de machines erg geliefd bij sportscholen en Crossfit boxen. De machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, en ze bieden een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, Bijvoorbeeld met deze Evocardio's.

Een nieuwe manier van hardlopen

Deze nieuwe manier van hardlopen helpt je om sneller en efficiënter vet en calorieën te verbranden dan enig ander fitnessconcept tot nu toe, dankzij zijn innovatieve aanpak voor tenenrennen.

Renegade biedt een superieure staalconstructie, betrouwbare stabiliteit en onbeperkte functionaliteit in een energiezuinig ontwerp. Innovatief gepatenteerd curve-ontwerp past zich beter aan jouw pas aan en moedigt hardlopen op de bal van jouw voeten aan, waardoor zowel de impact op de gewrichten wordt verminderd als de prestaties worden verbeterd.

En met dit type cardioapparaat kun je hardlopen terwijl deze wordt aangedreven door je eigen voorwaartse beweging.

Dit maakt de oefening niet alleen interessanter, maar je verbrandt ook meer calorieën omdat je zowel tegen de zwaartekracht als tegen de weerstand van de machine in werkt.

Of u nu op zoek bent naar een toestel om fit te blijven, of er een nodig hebt voor revalidatiedoeleinden, bij Renegade ben je aan het juiste adres.

Geen grenzen, geen controles, gewoon DOEN.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Air Runners? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl