0
€ 0,00
Trainingsmateriaal

Power bags kopen?

De Sandbag / Powerbag

Trainen met sandbags is goed voor je core stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. De sandbag is zeer geschikt voor crossfit en bootcamp. Daarnaast is de sandbag, of ook wel power bag genoemd een waardevolle aanvulling voor sportscholen, personal trainers en voor groep fitness. Met sandbag training simuleer je het tillen van een vreemdobject en maak je er de juiste bewegingen bij. Ideaal voor het trainen van spieren die je met normale oefeningen niet zo snel traint. 

De Muscle-Power power bag heeft meerdere handvaten waardoor er veel mogelijkheden zijn qua oefeningen. De power bags zijn gevuld met zand, vandaar dat ze ook vaak sand bags worden genoemd. Deze power bags worden gevuld geleverd, waardoor ze meteen kunnen worden gebruikt.

De Power Bags zijn verkrijgbaar in: 10 kg, 15 kg, 20 kg en 25 kg.

Muscle Power sandbag / power bagkopen?

Wil je jouw trainingsruimte aanvullen met power bags? Bestel dan snel je power bag van Muscle Power. De 6 handvaten liggen goed in de hand waardoor ze niet in de vingers snijden. Het fijne aan zand in de power bag is dat de sand bags wat zachter zijn en meevormen met de bewegingen, dit maakt een oefening dus ook anders. 

Heb je vragen over de powerbag of sandbag? Stuur ons dan een e-mail, dan voorzien wij jou van advies over de juiste powerbag.

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.