Power bags

Deze veelzijdige trainingsaccessoires zijn de ideale metgezel voor jouw krachttraining. Met hun gevulde gewichtscompartimenten bieden ze een uitdagende weerstand die je helpt bij het opbouwen van kracht, stabiliteit en explosiviteit. Of je nu wilt tillen, gooien, slaan of slepen, de powerbag is een veelzijdig hulpmiddel voor een complete lichaamstraining. Kies voor de kracht en functionaliteit van onze powerbags en verleg je grenzen met Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
per pagina

De Muscle Power Sandbag


De Muscle Power power bag heeft meerdere handvaten waardoor er veel mogelijkheden zijn qua oefeningen, waaronder squats, lunges, presses en carries. De power bags zijn gevuld met zand, vandaar dat ze ook vaak sand bags worden genoemd. Deze power bags worden gevuld geleverd, waardoor ze meteen kunnen worden gebruikt.

De Power Bags zijn verkrijgbaar in: 5kg,10 kg, 15 kg, 20 kg en 25 kg.

Wil je jouw trainingsruimte aanvullen met power bags? Bestel dan snel je power bag van Muscle Power. De 6 handvaten liggen goed in de hand waardoor ze niet in de vingers snijden. Het fijne aan zand in de power bag is dat de sand bags wat zachter zijn en meevormen met de bewegingen, dit maakt een oefening dus ook anders. 

Als u op zoek bent naar een uitdagende en effectieve trainingsmethode, kan het trainen met een muscle power sandbag een goede optie zijn.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over power bags? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl