Power bags

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
per pagina

Trainen met sandbags is goed voor je core stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. De sandbag is zeer geschikt voor crossfit en bootcamp. Daarnaast is de sandbag, of ook wel power bag genoemd een waardevolle aanvulling voor sportscholen, personal trainers en voor groep fitness. Met sandbag training simuleer je het tillen van een vreemd object en maak je er de juiste bewegingen bij. Ideaal voor het trainen van spieren die je met normale oefeningen niet zo snel traint. 

Muscle Power sandbag / power bagkopen?

De Muscle-Power power bag heeft meerdere handvaten waardoor er veel mogelijkheden zijn qua oefeningen. De power bags zijn gevuld met zand, vandaar dat ze ook vaak sand bags worden genoemd. Deze power bags worden gevuld geleverd, waardoor ze meteen kunnen worden gebruikt.

De Power Bags zijn verkrijgbaar in: 10 kg, 15 kg, 20 kg en 25 kg.

Wil je jouw trainingsruimte aanvullen met power bags? Bestel dan snel je power bag van Muscle Power. De 6 handvaten liggen goed in de hand waardoor ze niet in de vingers snijden. Het fijne aan zand in de power bag is dat de sand bags wat zachter zijn en meevormen met de bewegingen, dit maakt een oefening dus ook anders. 

Heb je vragen over de powerbag of sandbag? Stuur ons dan een e-mail, dan voorzien wij jou van advies over de juiste powerbag.