Ab wheel

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het Ab Wheel, zo genoemd omdat de oefeningen met dit kleine apparaat vooral gericht zijn op de abs (buikspieren), maar daarnaast train je met de Ab Wheel ook de schouder-, arm- en rugspieren. Dit apparaat is zeer populair, vooral bij de thuissporter. Dit komt doordat dit een kleine, goedkope en relatief simpele tool is die wel zeer effectief is in het trainen van de spieren. 

Ab Wheel workout

Een workout met het Ab Wheel ziet er als volgt uit: Je gaat op de knieën op de grond zitten en pakt het wiel aan de handvaten vast. Vervolgens houd je het wiel voor je en rol je langzaam uit. Hoe gecontroleerder dit gaat, hoe beter. Je kunt ook de zijspieren trainen door in plaats van recht vooruit, een beetje naar links of rechts uit te wijken. Voor wat meer uitdaging kan je ook proberen om op je tenen te steunen in plaats van je knieën.

Naast het gebruikelijke Ab Wheel kan je ook gebruik maken van de Core Wheels. In wezen bieden deze Wheels dezelfde oefening, maar met een apart wiel voor elke hand. Hierdoor is een grotere variatie aan oefeningen mogelijk.

Ab Wheel kopen?

Via onze webshop kun je snel en eenvoudig een Ab Wheel kopen. Naast de normale Ab Wheel hebben we ook core wheels. Wil je meer weten over dit product neem dan contact met ons op of kom langs onze showroom in Doesburg. In onze showrooms kunnen de Ab Wheels getest worden.