Handschoenen en Bescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sale
  2. Sale
  3. Sale
  4. Sale
  5. Sale
  6. Sale
per pagina

Handschoenen en Bescherming


Crossfit vraagt veel van een mens. Niet alleen omdat crossfit ontzettend veel uithoudingsvermogen vraagt van een mens maar ook omdat het moordend kan zijn voor je handen of polsen. Om te voorkomen dat een halterstang of pull-up bar of alles met een knurl (grip) schade aanricht aan je handen is het verstandig crossfit handschoenen te dragen. 

Crossfit handschoenen kopen

Er zijn de klassieke fitness handschoenen. Deze kun je goed gebruiken bij je WOD maar omdat de fitness handschoen niet specifiek gemaakt is voor de beestachtige WOD's van Crossfit, kunnen ze op den duur slijten. Daarom zijn er naast de fitness handschoenen ook nog speciale Crossfit handschoenen. Deze Crossfit handschoenen zijn ontworpen door Crossfit atleten. De Crossfit handschoenen van Reeva heb je in twee varianten. Zo heb je de klassieke Reeva Crossfit handschoenen, deze hebben een speciale, slijtvaste grip pad. Ook zijn er de Kangeroo-short-straps van Reeva. Dit zijn leren grip pads met gaten om je vingers doorheen te doen.

Wrist Wraps kopen

Wanneer je intensief traint met gewichten komt er ontzettend veel druk op je polsen te staan. Om blessures te voorkomen is het daarom verstandig om (bij intensieve of hele zware oefeningen) wrist wraps te gebruiken. Je kunt verschillende wrist wraps kopen. Onze favoriet is de Reeva Kangaroo Grip - Elastic Wrist Wrap. Deze band ziet er niet alleen heel goed uit, maar is ook flexibel. Je kunt de wrist wrap namelijk strakker omdoen als je meer support nodig hebt.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over handschoenen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl