0
€ 0,00
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Crossfit Handschoenen kopen?

Crossfit Handschoenen

Crossfit vraagt veel van een mens. Niet alleen omdat crossfit ontzettend veel uithoudingsvermogen vraagt van een mens maar ook omdat het moordend kan zijn voor je handen of polsen. Om te voorkomen dat een halterstang of pull-up bar of alles met een knurl (grip) schade aanricht aan je handen is het verstandig crossfit handschoenen te dragen. 

Crossfit handschoenen kopen

Er zijn de klassieke fitness handschoenen. Deze kun je goed gebruiken bij je WOD maar omdat de fitness handschoen niet specifiek gemaakt is voor de beestachtige WOD's van Crossfit, kunnen ze op den duur slijten. Daarom zijn er naast de fitness handschoenen ook nog speciale Crossfit handschoenen. Deze Crossfit handschoenen zijn ontworpen door Crossfit atleten. De Crossfit handschoenen van Reeva heb je in twee varianten. Zo heb je de klassieke Reeva Crossfit handschoenen, deze hebben een speciale, slijtvaste grip pad. Ook zijn er de leather grips van Reeva. Dit zijn leren grip pads met gaten om je vingers doorheen te doen.

Wrist Wraps kopen

Wanneer je intensief traint met gewichten komt er ontzettend veel druk op je polsen te staan. Om blessures te voorkomen is het daarom verstandig om (bij intensieve of hele zware oefeningen) wrist wraps te gebruiken. Je kunt verschillende wrist wraps kopen. Onze favoriet is de Reeva Strength Wrap. Deze band ziet er niet alleen heel goed uit, maar is ook flexibel. Je kunt de wrist wrap namelijk strakker omdoen als je meer support nodig hebt.

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.