Air Runner/Air Bike/Roeitrainer/SkiErg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cardio en Crossfit

Het belang van cardio

Cardiovasculaire lichaamsbeweging is belangrijk voor de algemene gezondheid. Het versterkt het hart en de longen, en helpt het lichaam in goede conditie te houden.

Hardlopen

Als de meeste mensen aan hardlopen denken, denken ze aan buiten op de weg of in het bos. Veel hardlopers kunnen zelfs langer en sneller op een loopband lopen dan buiten, omdat er geen wind of heuvels zijn om tegen te vechten. Om dit tegen te gaan wordt de met niet gemotoriseerde Air runner zulke omstandigheden juist een beetje gesimuleerd.

Roeien

Ook roeien is een andere geweldige oefening om de hartslag omhoog te krijgen tijdens de WOD. Een low impact beweging dus goed voor blessures maar desalniettemin erg effectief.

Fietsen

Nog een low-impact oefening voor de gewrichten is fietsen, maar dit geldt niet voor de cardio impact van de Air Bike. Een intens cardio apparaat puur ontworpen om de hartslag omhoog te krijgen.

SkiErg

Het combineren van ski en roei bewegingen is het sterke punt van de skiErg. Dit geeft een intense workout voor het boven- en onderlichaam. Ook is de heen en weer beweging zeer effectief voor het verstevigen van de buikspieren

Alles Crossfit

Ben je op zoek naar informatie over Crossfit? Check ons gehele crossfit assortiment en lees alle informatie die je nodig hebt om te beginnen, hoe je een box vindt en de dagelijkse gang van zaken tot hoe je het meeste uit je WODs haalt. Bovendien zullen onze top Crossfit producten je helpen om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.