Air Runner/Air Bike/Roeitrainer/SkiErg.

Bereik nieuwe hoogten in je cardiovasculaire fitness met de crossfit cardio-apparatuur van Muscle Power. Onze selectie omvat de Air Runner, Air Bike, Roeitrainer en Skierg - de perfecte keuze voor het verbranden van calorieën, het opbouwen van uithoudingsvermogen en het verbeteren van je algehele conditie.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cardio en Crossfit


Het belang van cardio

Cardiovasculaire lichaamsbeweging is belangrijk voor de algemene gezondheid. Het versterkt het hart en de longen, en helpt het lichaam in goede conditie te houden.

Hardlopen

Als de meeste mensen aan hardlopen denken, denken ze aan buiten op de weg of in het bos. Veel hardlopers kunnen zelfs langer en sneller op een loopband lopen dan buiten, omdat er geen wind of heuvels zijn om tegen te vechten. Om dit tegen te gaan wordt de met niet gemotoriseerde Air runner zulke omstandigheden juist een beetje gesimuleerd.

Roeien

Ook roeien is een andere geweldige oefening om de hartslag omhoog te krijgen tijdens de WOD. Een low impact beweging dus goed voor blessures maar desalniettemin erg effectief.

Fietsen

Nog een low-impact oefening voor de gewrichten is fietsen, maar dit geldt niet voor de cardio impact van de Air Bike. Een intens cardio apparaat puur ontworpen om de hartslag omhoog te krijgen.

SkiErg

Het combineren van ski en roei bewegingen is het sterke punt van de skiErg. Dit geeft een intense workout voor het boven- en onderlichaam. Ook is de heen en weer beweging zeer effectief voor het verstevigen van de buikspieren


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over trainingsmachines? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl