Kettlebell Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kettlebell Accessoires en slimmigheden online!


een aantal dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je last krijgt van schuren tijdens het oefenen met een kettlebell:

  1. Gebruik fitness grips of handschoenen: een goede grip kan helpen om te voorkomen dat je handen gaan schuren tijdens het oefenen met een kettlebell. Ze kunnen ook helpen om blaren te voorkomen.
  2. Gebruik magnesiumpoeder: Dit kan helpen om te voorkomen dat je handen gaan schuren tijdens het oefenen met een kettlebell. Breng een kleine hoeveelheid aan op het handvat van de kettlebell voordat je begint met oefenen.
  3. Gebruik een ander handvat: Sommige kettlebells hebben een handvat met een textuur of een bepaalde vorm die kan helpen om te voorkomen dat je handen gaan schuren tijdens het oefenen. Als je last hebt van schuren met je huidige kettlebell, kan het de moeite waard zijn om een kettlebell te zoeken met een ander handvat.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste techniek gebruikt tijdens het oefenen met een kettlebell, om te voorkomen dat je last krijgt van schuren of andere problemen. Zoek professioneel advies als je twijfelt over de juiste techniek om te gebruiken.


Maar wat nou als de kettlebell tegen je pols schuurt?


Als je met kettelbell traint, dan heeft Muscle Power voor jouw armen een speciale pad, waardoor je de kettlebell niet tegen je arm voelt schuren. Hierdoor kun je de training langer volhouden.

En wat dacht je van een mini-gadget kettlebell? Leuk om te krijgen en leuk om te geven.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over kettlebells? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl