Lichaamsgewicht

Onze hoogwaardige apparatuur, zoals gymnastiekringen, gewichtsvesten en parallettes, biedt je de nodige ondersteuning en stabiliteit tijdens je lichaamsgewichttraining. Of je nu een beginner bent die kracht wil opbouwen of een ervaren atleet die zijn vaardigheden wil verbeteren, ons lichaamsgewicht trainingsmateriaal is geschikt voor iedereen. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
per pagina

Bodyweight training


Mensen denken vaak dat ze om sterk te worden gewichten moeten heffen in een sportschool. Maar je hoeft niet naar een sportschool te gaan en dure machines te gebruiken om sterk te worden. In feite kun je je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruiken en net zo sterk - of zelfs sterker - worden.

En omdat je met verschilende oefeningen het hele lichaam kan trainen, verbrand je ook veel calorieën en val je af als dat je doel is.

Bodyweight training is ook heel veelzijdig. Je kunt het thuis doen, in een park, of ergens anders waar je de ruimte hebt. En als je je verveelt met dezelfde oude oefeningen, zijn er altijd nieuwe om te proberen.

Dus als je op zoek bent naar een manier om sterk te worden zonder naar de sportschool te gaan, bodyweight training!

Steeds meer parken krijgen calisthenics parks waar mensen gratis lichaamsgewichtoefeningen kunnen doen. Deze parken hebben verschillende soorten toestellen voor verschillende oefeningen, zodat je altijd nieuwe manieren kunt vinden om je lichaam uit te dagen.

Er zijn ook veel online communities gewijd aan bodyweight training, waar je nieuwe oefeningen en motivatie kunt vinden. Er is dus echt geen excuus om het niet te proberen!

En zoek je juist wat meer het community gevoel. Denk dan eens aan Crossfit en check je dichts bijzijnde box. Dit is een plek waar je alle soorten mensen van verschillende achtergronden vindt. Allemaal met hetzelfde doel; zichzelf verbeteren.

Als je geen lid wilt worden van een box, maar wel graag wat apparatuur wilt hebben voor je thuistrainingen, denk dan eens na over:

Een equalizer set, parallettes, ringen of misschien wel een gewichtsvest.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over manier om je lichaamsgewicht in balans te houden? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl