Rubberen fitness vloeren

Ontdek de rubberen fitnessvloeren van Muscle Power voor een duurzame trainingsruimte. Deze vloeren bieden bescherming tegen slijtage en dempen geluid, ideaal voor intensieve workouts thuis of in de sportschool. Met verschillende diktes en afmetingen zijn onze rubberen fitnessvloeren veelzijdig en eenvoudig te installeren. Creëer een stevige en veilige trainingsomgeving met de rubberen fitnessvloeren van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Dutch Product
  3. Dutch Product
  4. Aanbieding
per pagina

Fitness vloer rubber


Of je nu thuis of in de sportschool aan fitness doet; die vloer wil je beschermen. Stel je voor dat een dumbbell of kettlebell laat vallen op je vloer, of erger: een halterstang! Een fitness vloer rubber is dus belangrijk.

Onze Rubberen fitness vloeren bestaan uit losse vloerdelen van hoge kwaliteit. De rubberen vloeren zijn geluiddempend, hierdoor is er minder last van geluidsoverlast als er bijvoorbeeld een halter op de vloer komt. Muscle Power heeft verschillende soorten rubberen fitness vloeren in het assortiment. Zo hebben we puzzel matten van EVA materiaal, die ideaal zijn voor gebruik in de sportschool of thuis en makkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. Daarbij hebben we ook Rubberen fitness vloeren gemaakt van hoogwaardig full rubber, en perfect zijn voor in de sportschool.

Wil je nog een stapje hoger gaan in comfort en geluidsdemping, dan is de Duratrain (Canadese makelij) vloer iets voor jou. De tegels, afmeting 61x61cm kunnen gemakkelijk gelegd en bijgesneden worden. Zodat jouw vloer er perfect uit komt te zien. Door de speciale bovenlaag sluit de bovenzijde vaster aan dan bij menig andere vloer. En, wat ook heel belangrijk is, de Duratrain-vloer ruik je bijna niet, dat is wel zo fijn.

Welke vloer is geschikt is voor jou?

Wij hebben extra informatie samengesteld waar je bijvoorbeeld de 3 do's en meer informatie kunt nalezen. En nog belangrijker, waar jij voor jouw gym de beste vloer kunt kiezen.
Klik hier.

Voor in huis kan je gaan voor onze rubberen puzzeltegels. Deze fitness tegels zijn makkelijk in elkaar te klikken. Maar ook hebben we rubberen fitness vloeren die harder zijn geperst dan de standaard tegel. Bijvoorbeeld de rubberen Fitnesstegel Extreme. Deze extreem fijne korrel in deze tegels zorgt voor een extreem gesloten oppervlakte, waardoor de tegel hygiënischer is dan de gemiddelde tegel. Perfect voor in ruimtes waar met zware gewichten wordt getraind, en waar flink wordt gezweet. Als je op een rubberen vloer fitness oefeningen doet, hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen van de vloer. De rubberen vloermat fitness gaat over de bestaande vloer heen. Zo heb je meteen minder geluidsoverlast als er een halter op de vloer terecht komt, en ook maakt de rubberen demping dat de fitness-gewichten minder te verduren hebben en dus langer mee kunnen gaan.

Een stapje hoger in comfort en geluidsdemping, geeft de Duratrain (Canadese makelij) vloer. De tegels, afmeting 61x61cm kunnen gemakkelijk gelegd d.m.v. een kliksysteem aan elkaar gelegd worden. Door de speciale bovenlaag is het sluitvaster dan menig andere vloer. En, wat ook heel belangrijk is, de Duratrain-vloer geeft geen nare luchtjes en bijzonder geluiddempend is.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over fitness vloeren? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.