Gewichtsvesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maak je training zwaarder; draag tijdens je volgende training een gewichtsvest. Met meer dan alleen je lichaamsgewicht, maak je elke oefening intensiever. Zo vergroot je je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. De compacte gewichtsvesten van Muscle Power zijn er in tien, twintig en dertig kilo. Wat het beste gewichtsvest voor jou is, hangt af van jouw lichaam en trainingsniveau. Zo sport je verantwoord en blijf je jezelf ontwikkelen. Een vest met gewichten is een investering waar je lang profijt van hebt.

Bekijk hier een pull-up training met een gewichtsvest:

Lees onder de gewichtsvesten verder.

Door te trainen met een gewichtsvest krijg je meer spierkracht. Bekijk hier enkele pull ups, uitgevoerd door Gijs den Hertog, Healthy Athlet. 

 

Gewichtsvest 10 kg MP1216

Het lichtste gewichtsvest van Muscle Power weegt 10 kilo. Maar denk hier niet te licht over! Want met dit vest moet je lichaam echt harder werken om dezelfde oefeningen te doen. Het gewichtsvest 10 kg is geschikt voor dames en sporters die wat gewicht willen toevoegen aan hun training, zonder extreme vormen aan te nemen. Ideaal is dat je het gewicht kunt opbouwen; de gewichtjes kan je met klittenband uit dit gewichtsvest allround 10 kg verwijderen.

Muscle Power gewichtsvest 20 kg MP1217

Het Muscle Power gewichtsvest 20 kg is er voor de echte sportfanaten. Doe je veel aan krachttraining of fitness, dan herken je het waarschijnlijk maar al te goed: oefeningen worden steeds makkelijker naarmate je langer traint. Met een 20 kg gewichtsvest om je lijf is dit niet langer het geval. Pull-ups, push-ups, chin-up’s, dips en planks hoef je niet meer eindeloos te herhalen, want nu is elke oefening zwaarder. Het gewichtsvest 20 kg heeft negentien gewichtjes die je met klittenband makkelijk kan verwijderen. Je kan dus ook met minder dan 20 kg trainen, en de intensiviteit beetje bij beetje opschroeven. Groot voordeel ten opzichte van de dipbelt (dat alleen om je heupen zit), is dat het vest het gewicht goed over je lichaam verdeelt.

Muscle Power gewichtsvest 30 kg MP1219

Records verbreken? Ga dan voor het Muscle Power gewichtsvest 30 kg; een vest voor krachtpatsers. Met vijftien gewichtjes aan de voorzijde en vijftien aan de achterzijde, is het gewicht goed verdeeld. Ook met dit vest kan je trainen op jouw eigen niveau. Of je het gewichtsvest 30 kg of 10 kg wilt laten wegen – dat is aan jou.

Gewichtsvest hardlopen

Ook buiten de sportschool kan je onze compacte gewichtsvesten dragen. Zo kan je met het gewichtsvest hardlopen. Misschien vraag je jezelf af: waarom hardlopen met gewichten? Heel simpel: het geeft een impuls aan je work-out. Door lopen met gewichtsvest of wandelen met gewichtsvest raak je eerder vermoeid. De extra kilo’s die je meesjouwt zorgen voor een hogere energieverbranding en een hogere weerstand bij het sprinten. Hardlopen met gewichten maakt dus dat je meer calorieën verbrandt, waardoor je sneller gewicht zal verliezen – mits je goede voeding tot je neemt. Wat het beste gewichtsvest voor hardlopen is? Dat hangt zoals gezegd helemaal af van jouw lichaam. Zoek je vooral een compact vest, dan is het 10 kg gewichtsvest jouw match. Maar wil je flexibiliteit en in de toekomst wellicht meer gewicht verstouwen, dan is het 20 kg gewichtsvest een serieuze optie. Naast hardlopen met gewichtsvest, kan je ook andere sporten combineren met meer gewicht. Zo spelen sommige sporters met het gewichtsvest voetbal – alles om het lichaam meer op de proef te stellen.

Gewichtsvest crossfit

Trainen met gewichtsvest kan in allerlei sportdisciplines. Naast hardlopen, kan je met een gewichtsvest crossfit en cardio doen. En ook kan je met het gewichtsvest fitness beoefenen. Omdat je onze vesten makkelijk passend maakt op je lichaam, zitten ze comfortabel. Ook zijn de kilo’s uitneembaar, dus je maakt met het gewichtsvest training zo zwaar als je zelf wilt.

Gewichtsvest kopen

Wil jij wat meer gewicht geven aan je training, dan kan je bij Muscle Power een gewichtsvest kopen. Onze gewichtsvesten van eigen merk zijn van hoogwaardige kwaliteit. En dat is geen overbodige luxe, want trainingen met gewichtsvesten zijn moeilijker. En dus is comfort belangrijk – je wilt immers positieve resultaten aan je lichaam zien. Onze vesten zijn netjes afgewerkt en prettig in gebruik. Zo voorkom je irritaties in nek en schouders. Alle vesten van Muscle Power zijn one size fits all; je kan ze op je lichaam passend maken met klittenband. Alleen zo blijft jouw training succesvol verlopen. Een vest met gewichten kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Dus twijfel je over welk trainings gewichtsvest het beste bij jou of je work-out past? Neem contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies.