Gewichtsvesten

Dit trainingshulpmiddel is ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele prestaties te verbeteren. Het gewichtsvest is gemakkelijk aan te passen aan je trainingsniveau en biedt een comfortabele pasvorm tijdens intensieve workouts. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, ons gewichtsvest is de ideale metgezel. Train effectiever en efficiënter door extra weerstand toe te voegen aan je lichaamsgewichtsoefeningen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gewichtsvest


Maak je training zwaarder; draag tijdens je volgende training een gewichtsvest. Met meer dan alleen je lichaamsgewicht, maak je elke oefening intensiever. Zo vergroot je je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. De compacte gewichtsvesten van Muscle Power zijn er in tien, twintig en dertig kilo.

Wat het beste gewichtsvest voor jou is, hangt af van jouw lichaam en trainingsniveau. Zo sport je verantwoord en blijf je jezelf ontwikkelen. Een vest met gewichten is een investering waar je lang profijt van hebt.

Door te trainen met een gewichtsvest krijg je meer spierkracht. Bekijk hier enkele pull ups, uitgevoerd door Gijs den Hertog, Healthy Athlet. 

 

Gewichtsgordels 3 & 5kg MP1218 & MP1213

De Muscle Power gewichtsgordel van 3 kg is ideaal voor het trainen van je core en het verbeteren van je houding en balans. Door het extra gewicht rond je middel te dragen, moet je lichaam harder werken om stabiel te blijven en de oefeningen correct uit te voeren. Dit kan leiden tot meer spiergroei en kracht in je buikspieren, rugspieren en heupen.

Het Muscle Power gewichtsvest van 5 kg is een geweldige manier om extra weerstand toe te voegen aan cardio- en krachttrainingen. Het vest is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om comfortabel te passen op zowel mannen als vrouwen. Door het extra gewicht op je lichaam te dragen, worden je trainingen intensiever en kun je sneller resultaten boeken.

Gewichtsvest 10 kg MP1216

Het lichtste gewichtsvest van Muscle Power weegt 10 kilo. Maar denk hier niet te licht over! Want met dit vest moet je lichaam echt harder werken om dezelfde oefeningen te doen. Het gewichtsvest 10 kg is geschikt voor dames en sporters die wat gewicht willen toevoegen aan hun training, zonder extreme vormen aan te nemen. Ideaal is dat je het gewicht kunt opbouwen; de gewichtjes kan je met klittenband uit dit gewichtsvest allround 10 kg verwijderen.

Muscle Power gewichtsvest 20 kg MP1217

Het Muscle Power gewichtsvest 20 kg is er voor de echte sportfanaten. Doe je veel aan krachttraining of fitness, dan herken je het waarschijnlijk maar al te goed: oefeningen worden steeds makkelijker naarmate je langer traint. Met een 20 kg gewichtsvest om je lijf is dit niet langer het geval. Pull-ups, push-ups, chin-up’s, dips en planks hoef je niet meer eindeloos te herhalen, want nu is elke oefening zwaarder. Het gewichtsvest 20 kg heeft negentien gewichtjes die je met klittenband makkelijk kan verwijderen. Je kan dus ook met minder dan 20 kg trainen, en de intensiviteit beetje bij beetje opschroeven. Groot voordeel ten opzichte van de dipbelt (dat alleen om je heupen zit), is dat het vest het gewicht goed over je lichaam verdeelt.

Muscle Power gewichtsvest 30 kg MP1219

Records verbreken? Ga dan voor het Muscle Power gewichtsvest 30 kg; een vest voor krachtpatsers. Met vijftien gewichtjes aan de voorzijde en vijftien aan de achterzijde, is het gewicht goed verdeeld. Ook met dit vest kan je trainen op jouw eigen niveau. Of je het gewichtsvest 30 kg of 10 kg wilt laten wegen – dat is aan jou.

Gewichtsvest hardlopen

Ook buiten de sportschool kan je onze compacte gewichtsvesten dragen. Zo kan je met het gewichtsvest hardlopen. Misschien vraag je jezelf af: waarom hardlopen met gewichten? Heel simpel: het geeft een impuls aan je work-out. Door lopen met gewichtsvest of wandelen met gewichtsvest raak je eerder vermoeid. De extra kilo’s die je meesjouwt zorgen voor een hogere energieverbranding en een hogere weerstand bij het sprinten. Hardlopen met gewichten maakt dus dat je meer calorieën verbrandt, waardoor je sneller gewicht zal verliezen – mits je goede voeding tot je neemt. Wat het beste gewichtsvest voor hardlopen is? Dat hangt zoals gezegd helemaal af van jouw lichaam. Zoek je vooral een compact vest, dan is het 10 kg gewichtsvest jouw match. Maar wil je flexibiliteit en in de toekomst wellicht meer gewicht verstouwen, dan is het 20 kg gewichtsvest een serieuze optie. Naast hardlopen met gewichtsvest, kan je ook andere sporten combineren met meer gewicht. Zo spelen sommige sporters met het gewichtsvest voetbal – alles om het lichaam meer op de proef te stellen.

Gewichtsvest crossfit

Trainen met gewichtsvest kan in allerlei sportdisciplines. Naast hardlopen, kan je met een gewichtsvest crossfit en cardio doen. En ook kan je met het gewichtsvest fitness beoefenen. Omdat je onze vesten makkelijk passend maakt op je lichaam, zitten ze comfortabel. Ook zijn de kilo’s uitneembaar, dus je maakt met het gewichtsvest training zo zwaar als je zelf wilt.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over gewichtsvesten? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.