20kg Gewichtsvest

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gewichtsvest 20 kg


Het Muscle Power gewichtsvest 20 kg is er voor de echte sportfanaten. Doe je veel aan krachttraining of fitness, dan herken je het waarschijnlijk maar al te goed: oefeningen worden steeds makkelijker naarmate je langer traint. Met een 20 kg gewichtsvest om je lijf is dit niet langer het geval. Pull-ups, push-ups, chin-up’s, dips en planks hoef je niet meer eindeloos te herhalen, want nu is elke oefening zwaarder. Het gewichtsvest 20 kg heeft negentien gewichtjes die je met klittenband makkelijk kan verwijderen. Je kan dus ook met minder dan 20 kg trainen, en de intensiviteit beetje bij beetje opschroeven. Groot voordeel ten opzichte van de dipbelt (dat alleen om je heupen zit), is dat het vest het gewicht goed over je lichaam verdeelt.


Gewichtsvest hardlopen


Ook buiten de sportschool kan je onze compacte gewichtsvesten dragen. Zo kan je met het gewichtsvest hardlopen. Misschien vraag je jezelf af: waarom hardlopen met gewichten? Heel simpel: het geeft een impuls aan je work-out. Door lopen met gewichtsvest of wandelen met gewichtsvest raak je eerder vermoeid. De extra kilo’s die je meesjouwt zorgen voor een hogere energieverbranding en een hogere weerstand bij het sprinten. Hardlopen met gewichten maakt dus dat je meer calorieën verbrandt, waardoor je sneller gewicht zal verliezen – mits je goede voeding tot je neemt. Wat het beste gewichtsvest voor hardlopen is? Dat hangt zoals gezegd helemaal af van jouw lichaam. Zoek je vooral een compact vest, dan is het 10 kg gewichtsvest jouw match. Maar wil je flexibiliteit en in de toekomst wellicht meer gewicht verstouwen, dan is het 20 kg gewichtsvest een serieuze optie. Naast hardlopen met gewichtsvest, kan je ook andere sporten combineren met meer gewicht. Zo spelen sommige sporters met het gewichtsvest voetbal – alles om het lichaam meer op de proef te stellen.


Gewichtsvest crossfit


Trainen met gewichtsvest kan in allerlei sportdisciplines. Naast hardlopen, kan je met een gewichtsvest crossfit en cardio doen. En ook kan je met het gewichtsvest fitness beoefenen. Omdat je onze vesten makkelijk passend maakt op je lichaam, zitten ze comfortabel. Ook zijn de kilo’s uitneembaar, dus je maakt met het gewichtsvest training zo zwaar als je zelf wilt.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over gewichtsvesten? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl