10kg Gewichtsvest

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gewichtsvest 10 kg MP1216

Het lichtste gewichtsvest van Muscle Power weegt 10 kilo. Maar denk hier niet te licht over! Want met dit vest moet je lichaam echt harder werken om dezelfde oefeningen te doen. Het gewichtsvest 10 kg is geschikt voor dames en sporters die wat gewicht willen toevoegen aan hun training, zonder extreme vormen aan te nemen. Ideaal is dat je het gewicht kunt opbouwen; de gewichtjes kan je met klittenband uit dit gewichtsvest allround 10 kg verwijderen.

Gewichtsvest hardlopen

Ook buiten de sportschool kan je onze compacte gewichtsvesten dragen. Zo kan je met het gewichtsvest hardlopen. Misschien vraag je jezelf af: waarom hardlopen met gewichten? Heel simpel: het geeft een impuls aan je work-out. Door lopen met gewichtsvest of wandelen met gewichtsvest raak je eerder vermoeid. De extra kilo’s die je meesjouwt zorgen voor een hogere energieverbranding en een hogere weerstand bij het sprinten. Hardlopen met gewichten maakt dus dat je meer calorieën verbrandt, waardoor je sneller gewicht zal verliezen – mits je goede voeding tot je neemt. Wat het beste gewichtsvest voor hardlopen is? Dat hangt zoals gezegd helemaal af van jouw lichaam. Zoek je vooral een compact vest, dan is het 10 kg gewichtsvest jouw match. Maar wil je flexibiliteit en in de toekomst wellicht meer gewicht verstouwen, dan is het 20 kg gewichtsvest een serieuze optie. Naast hardlopen met gewichtsvest, kan je ook andere sporten combineren met meer gewicht. Zo spelen sommige sporters met het gewichtsvest voetbal – alles om het lichaam meer op de proef te stellen.

Gewichtsvest crossfit

Trainen met gewichtsvest kan in allerlei sportdisciplines. Naast hardlopen, kan je met een gewichtsvest crossfit en cardio doen. En ook kan je met het gewichtsvest fitness beoefenen. Omdat je onze vesten makkelijk passend maakt op je lichaam, zitten ze comfortabel. Ook zijn de kilo’s uitneembaar, dus je maakt met het gewichtsvest training zo zwaar als je zelf wilt.

Gewichtsvest kopen

Wil jij wat meer gewicht geven aan je training, dan kan je bij Muscle Power een gewichtsvest kopen. Onze gewichtsvesten van eigen merk zijn van hoogwaardige kwaliteit. En dat is geen overbodige luxe, want trainingen met gewichtsvesten zijn moeilijker. En dus is comfort belangrijk – je wilt immers positieve resultaten aan je lichaam zien. Onze vesten zijn netjes afgewerkt en prettig in gebruik. Zo voorkom je irritaties in nek en schouders. Alle vesten van Muscle Power zijn one size fits all; je kan ze op je lichaam passend maken met klittenband. Alleen zo blijft jouw training succesvol verlopen. Een vest met gewichten kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Dus twijfel je over welk trainings gewichtsvest het beste bij jou of je work-out past? Neem contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies.