0
€ 0,00
Gewichten

Halterstang sluitingen 50 mm

Halterstang sluitingen zorgen er voor dat het gewicht op de plaats blijft tijdens de oefeningen. Deze sluitingen zijn voor 50mm stangen en van hoge kwaliteit.

We bieden verschillende sluitingen aan, van een eenvoudige spring collar tot een gepatenteerd sluitmechanisme dat ook na herhaaldelijk vallen niet loslaat. De sluitingen zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik met Bumper Plates en gewichtheffen. De sluiting wordt in een enkele beweging vastgeklemd nadat deze goed op de halterstang is geplaatst. De speciale veiligheidsvergrendeling zorgt ervoor dat het veilig op de halterstang vastgeklemd blijft tijdens de meest intensieve trainingen.

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.