Halterstang Sluitingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hou alles stevig op zijn plek met Halterstang sluitingen.


Halter collars zorgen er voor dat het gewicht op de plaats blijft tijdens de oefeningen. Ze bieden grote flexibiliteit ten opzichte van vaste gewichten omdat zodat je de gewichten kunt aanpassen en toevoegen.

Alle Muscle Power haltersluitingen zijn duurzaam en gemakkelijk te gebruiken, ze zijn voor 50mm stangen en van hoge kwaliteit. zodat ze talloze trainingen meegaan.

Voor zowel een thuisgym als een commerciële fitness faciliteit, met producten van topkwaliteit en een uitstekende klantenservice denken wij bij Muscle Power het go-to bedrijf voor iedereen die fit wil worden en wil groeien. Zowel zelf in de gym of met zijn bedrijf.

Zoek je dus naar een groter aantal halterstang sluitingen? Wij hebben veel ervaring en denken graag mee met totaal inrichtingsprojecten basis van crossfit boxen, sportscholen, personal training studio's, en meer. Dus als u op zoek bent naar een bedrijf met de kennis en ervaring om kwaliteitsresultaten te leveren, kijk dan niet verder dan Muscle Power!

Wij krijgen vaak een aantal verschillende vragen over halterstang sluitingen dus laten we daar eens naar kijken!

  • Zijn halterstang sluitingen nodig?
  • Welke type barbell collars zijn er?
  • Wat zijn de beste halterstang sluitingen?
  • Wat zijn de sterkste halterstang sluitingen?
  • Hoe gebruik je barbel collars?
Klik hier om de antwoorden te zien.

Zijn Halterstang Sluitingen nodig?

Hier kunnen we heel kort over zijn, JA! Deze zijn enorm nodig, vooral voor oefeningen met veel gewicht. Barbell kragen helpen om de gewichten op hun plaats te houden en vast te zetten, zodat ze niet per ongeluk afglijden, bewegen of zelfs eraf vallen tijdens de oefening, wat zowel gevaarlijk als uiterst frustrerend kan zijn.

Ook bij lichtere oefeningen met en zeker bij oefeningen met relatief veel beweging zijn collars van groot belang. Denk ook aan je omgeving en je medesporters - als je traint in een drukke sportschool, kunnen losse gewichten een reëel gevaar vormen voor anderen. Door de lucht maar ook op de vloer. Zet de gewichten altijd goed vast, en ruim ze na de training op in een van de mooie Muscle Power gewicht opbergrekken.

Welke type barbell collars zijn er?

Er zijn een aantal verschillende types op de markt maar wij van Muscle Power bieden een tweetal verschillende sluitingen aan.

De barbell spring collar.

Een van de grote voordelen van onze verende kragen is hun betaalbaarheid. Voor een schepre prijs zijn deze hoge kwaliteit sluitingen al beschikbaar. De Spring collars zijn erg snel op het einde van een stang te schuiven, dus het snel wisselen tussen verschillende gewichten voor jezelf of je training maatje is zo gedaan.

Maar let wel op, deze zijn natuurlijk ruim voldoende voor rustige bewegingen en thuis gyms. Maar als je flink gaat bewegen zoals bij Crossfit of met veel anderen werkt in een drukke sportschool, kunt u de Quicklock halsband overwegen.

De Quicklock-haltersluiting.

Onze hoogwaardige quicklock sluitingen zijn speciaal ontworpen voor zwaardere oefeningen en grotere bewegingen. Deze supersterke sluitingen werken snel en gemakkelijk, en vergrendelen aan beide uiteinden van de barbell met slechts een eenvoudige klik.

Ze zijn niet alleen geschikt voor thuis gyms, maar vooral ook voor commerciële fitnesscentra, en crossfit boxen. Het grote voordeel is dat ze gemakkelijk te verplaatsen en aan te passen zijn en door het gepatenteerd sluitmechanisme dat ook na herhaaldelijk vallen niet loslaat.

Wat zijn de beste haltersluitingen?

Bij Muscle Power geloven we dat beide halterstang sluitingen een topkeuze zijn. Maar ga je nu heftiger bewegen of worden ze gebruikt tijdens crossfit. Dan raden we onze hoogwaardige quicklock kragen aan. Voor lichtere en meer betaalbare opties raden wij de veerkraag aan.

Wat je ook kiest, met Muscle Power kunt u er zeker van zijn dat u producten van topkwaliteit krijgt die ontworpen zijn om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken!

Wat zijn de sterkste halterstang sluitingen?

De sterkste haltersluitingen in ons assortiment zijn de quicklock kragen. Deze zijn specifiek ontworpen voor zwaardere oefeningen en grotere bewegingen, en zijn perfect voor gebruik in crossfitboxen en commerciële fitnesscentra.

De sluitingen zijn speciaal voor de 50mm barbell en hebben een rubber klemvlak. Het een gepatenteerd vergrendelingsmechanisme zorgt er voor dat zelfs na herhaaldelijk vallen de bajonetsluiting niet loslaat, zijn ze een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar de sterkst mogelijke sluiting.

Deze sluitingen zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik met Bumper Plates en gewichtheffen.

Hoe gebruik je barbel collars?

De halterstang sluiting wordt over het uiteinde van de halter geschoven zorg ervoor dat beide uiteinden van de halterstang een sluiting hebben. Vervolgens wordt hij vastgezet door te duwen of te trekken aan een veer om hem vast te zetten of met het snelsluitmechanisme.

Dit zorgt ervoor dat uw gewichten goed op hun plaats blijven zitten tijdens de training, wat de veiligheid ten goede komt en frustratie voorkomt omdat je je gewichten tijdens de training steeds opnieuw moet aanpassen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over halterstang sluitingen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl