Plyobox

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trainen met Plyoboxen

Trainen met een plyobox biedt talloze voordelen voor sporters. Plyoboxen zijn veelzijdige fitnessapparaten die kunnen worden gebruikt voor plyometrische oefeningen, krachttraining en cardiovasculaire training.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes, waardoor sporters hun training kunnen aanpassen aan hun fitnessniveau en doelen.

Door plyometrische oefeningen uit te voeren met een plyobox, kunnen sporters hun explosiviteit en sprongkracht vergroten, wat van pas komt in diverse sporten, zoals basketbal en volleybal.

Bovendien kunnen plyoboxen gebruikt worden om krachttrainingsoefeningen uit te voeren, zoals box jumps en step-ups, waardoor sporters hun been- en bilspieren kunnen versterken.

Daarnaast is trainen met een plyobox ook een effectieve manier om de cardiovasculaire fitheid te verbeteren.

Door plyometrische oefeningen uit te voeren met een plyobox, kunnen sporters hun hartslag verhogen en calorieën verbranden.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over plyoboxen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.