Grip hulpmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sale
per pagina

Ontwikkel spieren met grip hulpmiddelen


Wanneer je trainingen net even dat beetje extra nodig hebben, dan ga je natuurlijk ook naar Muscle Power. Wij bieden namelijk de meest uiteenlopende grip hulpmiddelen om jouw training een handje te helpen. Het zijn vrij eenvoudige toevoegingen, waardoor de training intensiever wordt. Extra herhalingen en oefeningen zijn zo niet nodig, waardoor je in dezelfde tijd toch betere resultaten bereikt. Een ideale aanvullingen op bestaande fitnessproducten!

Geef je spierontwikkeling een extra boost met handige grip hulpmiddelen van Muscle Power. Met handknijpers om halterstangen en dumbbells verbeter je jouw grip aanzienlijk. Een groot verschil dankzij een kleine aanpassing. De perfecte manier om eenvoudig je training intensiever te maken. Uiteraard mag je hier ook de hoogwaardige kwaliteit van Muscle Power verwachten die je gewend bent.

Ondersteun polsen met grip hulpmiddelen

Ultieme ondersteuning voor de polsen tijdens gewicht trainingen is belangrijk om blessures te voorkomen. Lifting straps bieden deze support en ontlasten de polsen. Zo weet je zeker dat de training het gewenste effect heeft. Vooral voor de actieve sporter is dit een ideale uitkomst om veilig en succesvol progressie te boeken.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over grip hulpmiddelen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl