Grip hulpmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanbieding
  2. Aanbieding
  3. Aanbieding
  4. Aanbieding
per pagina

Wanneer je trainingen net even dat beetje extra nodig hebben, dan ga je natuurlijk ook naar Muscle Power. Wij bieden namelijk de meest uiteenlopende grip hulpmiddelen om jouw training naar een hoger niveau te tillen. Het zijn vrij eenvoudige toevoegingen, waardoor de training intensiever wordt. Extra herhalingen en oefeningen zijn zo niet nodig, waardoor je in dezelfde tijd toch betere resultaten bereikt. Kortom, ideale aanvullingen op bestaande fitnessproducten.

Ontwikkel spieren met grip hulpmiddelen

Geef je spierontwikkeling een extra boost met handige grip hulpmiddelen van Muscle Power. Met handknijpers of fat gripz om halterstangen en dumbbells verbeter je jouw grip aanzienlijk. Een groot verschil dankzij een kleine aanpassing. De perfecte manier om eenvoudig je training intensiever te maken. Uiteraard mag je hier ook de hoogwaardige kwaliteit van Muscle Power verwachten die je gewend bent.

Ondersteun polsen met grip hulpmiddelen

Ultieme ondersteuning voor de polsen tijdens gewicht trainingen is belangrijk om blessures te voorkomen. Lifting straps bieden deze support en ontlasten de polsen. Zo weet je zeker dat de training het gewenste effect heeft. Vooral voor de actieve sporter is dit een ideale uitkomst om veilig en succesvol progressie te boeken.

Grip hulpmiddelen voor optimale training

Muscle Power biedt uiteenlopende grip hulpmiddelen en andere praktische toevoegingen. Til vandaag nog jouw trainingen naar een volgend niveau met deze praktische fitness accessoires. Of zorg voor extra ondersteuning van de polsen om blessures te voorkomen. Met volop keuze en professioneel advies is er altijd een goede oplossing voor jouw fitnessvraag. Benieuwd wat jou gaat helpen bij de trainingen? Neem contact op met onze adviseurs of maak direct een afspraak in onze showroom in Doesburg. We lichten graag de producten toe en zoeken samen met jou naar geschikte producten.