Wall Balls

Wall balls zijn trainingsballen die worden gebruikt voor verschillende functionele oefeningen en krachttraining. Deze ballen, meestal gevuld met zand of ander materiaal, hebben een zachte buitenkant en worden tegen een muur gegooid en vervolgens gevangen als onderdeel van de oefening. Wall balls zijn effectief voor het verbeteren van kracht, conditie en coördinatie en worden vaak gebruikt in functionele trainingen, crossfit en algemene kracht- en conditietrainingen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Muscle Power Wall Balls


De Wallball Kevlar van Muscle Power is een zeer duurzame en hoogwaardige fitnessbal die ideaal is voor een breed scala aan oefeningen, waaronder kracht- en conditietraining, stabilisatie-oefeningen en revalidatie-oefeningen. De Wallball Kevlar is gemaakt van een zeer sterke en slijtvaste Kevlar stof, waardoor deze bestand is tegen intensief gebruik en langdurige blootstelling aan zware omstandigheden.

De Wallball Kevlar van Muscle Power is verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten, waardoor het geschikt is voor gebruikers van verschillende fitnessniveaus en trainingsdoelen.Het is ontworpen om te worden gebruikt voor wallball-oefeningen, waarbij de bal tegen een muur wordt gegooid en gevangen.

Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd met verschillende intensiteitsniveaus en helpen bij het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit en coördinatie.Door de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de Wallball Kevlar van Muscle Power is deze fitnessbal een investering op lange termijn voor elke fitnessliefhebber.

Het is geschikt voor intensief gebruik in sportscholen en fitnesscentra, maar ook voor thuisgebruik.

Bekijk hier een filmpje over het gebruik van de wall ball door trainer Mattijn de Herdt:

 


Kortom...


- Gemaakt van degelijk kunststof leer.
- Hoge kwaliteit stiksel.
- met kg. gewichtsaanduiding.
- Een duurzame wall ball, gemaakt voor intensief gebruik.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Wall Balls? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl