AirRunner

Ontdek onze AirRunners voor een unieke cardio-ervaring. Deze machines bieden een looptraining met minimale impact, waardoor ze geschikt zijn voor diverse fitnessniveaus. Met hun krachtige ontwerp kun je je snelheid zelf bepalen en je uithoudingsvermogen verbeteren. Kies voor een effectieve looptraining met onze hoogwaardige AirRunners.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

AirRunners


Een Airrunner is een loopband die jou een complete en intensieve workout geeft in een klein apparaat. Je loopt op lucht en stuurt je eigen tempo. Wat wil je nog meer

Zonder motor en goed verplaatsbaar
Een airrunner wordt door de sporter aangedreven en verbruikt daardoor geen stroom.

De airrunner geeft een andere workout omdat de sporter het apparaat met de kracht van de sporter werkt. Doordat er geen zware motoren ingebouwd zijn, is de constructie niet zwaar en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. De transportwielen maken het nog gemakkelijker.

De intervaltraining blijft innovatief
Airrunners zijn ontwikkeld op basis van HIIT. Er is geen maximale snelheid en daardoor kan de sporters zijn training zo intensief mogelijk maken.

Stevig en duurzaam
De airrunner heeft een stalen gelakt frame. Het loopoppervlak bestaat uit zgn. Latjes, die de krachten opvangen en gemaakt om lang mee te gaan. Airrunners hebben dus weinig onderhoud nodig.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over AirRunners? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl