Hip Thrust Barbell Pad

Deze pads zijn ontworpen voor comfort tijdens diverse oefeningen, waaronder de Hip Thrust. Ze zijn dikker en steviger dan standaard barbell pads, verminderen drukpunten en zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals PVC. De pads blijven goed op hun plaats dankzij sterke naden en bevestigingsmechanismen. Naast de oorspronkelijke functie kunnen ze ook dienen als kussens voor andere trainingen met zwaardere gewichten.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Barbell Pads


Deze pads zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt bij verschillende soorten oefeningen, waaronder de Hip Thrust. Ze verschillen van reguliere barbell pads doordat ze extra dik en stevig zijn, wat helpt om ongemak en drukpunten te verminderen tijdens het uitvoeren van diverse oefeningen.

Deze pads worden zorgvuldig vervaardigd, met sterke naden en bevestigingsmechanismen zoals klittenbandsluitingen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder vaak PVC, dat niet alleen de buitenkant van de pad bedekt, maar ook het gedeelte dat in direct contact komt met de halterstang. Hierdoor blijft de pad stevig op zijn plaats tijdens het gebruik.

De functionaliteit van deze pads beperkt zich niet alleen tot de oorspronkelijk bedoelde oefeningen. Terwijl ze hun oorsprong vinden in de behoefte aan comfort en ondersteuning bij specifieke bewegingen zoals de Hip Thrust, kunnen ze ook dienen als kussens of ondersteuning voor andere oefeningen waarbij extra comfort wenselijk is. Dit soort pads draagt bij aan een betere training ervaring, vooral bij oefeningen met zwaardere gewichten waar traditionele padding mogelijk tekortschiet.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Barbell Pads? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl