Aerobics sets

Deze tools zijn speciaal ontworpen voor cardio-, kracht- en toningoefeningen. Met een combinatie van halters en gewichtsschijven biedt de aerobic halterset verschillende trainingsmogelijkheden en niveaus van weerstand. Ideaal voor thuisworkouts en groepstrainingen. Ga voor een effectieve en veelzijdige training met de aerobic halterset van Muscle Power!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aerobics halters en gewichten online kopen?


Aerobics is een vorm van lichaamsbeweging die al erg lang bestaat, steeds opnieuw wordt uitgevonden en nog steeds populair is. Het combineert cardiovasculaire en krachttraining, evenals flexibiliteitsoefeningen om je te helpen gezond en fit te blijven.

Een een workout voor iedereen met de Aerobic set.

Bedoeld om mensen zowel thuis als in de sportschool een goede workout te geven. Met de Aerobic set wordt al sinds de jaren '90 van de vorige eeuw iedereen van de bank gehaald en op verschillende niveau's aangespoord om mee te doen.

Een erg populaire manier om in vorm te raken dus. Met het grote voordeel dat je dit ook makkelijk thuis kan doen. Ondertussen zijn er ook heel veel sportscholen die aerobics halterset lessen geven. En niks is zo motiverend als met zijn alle op harde muziek een workout doen.

Dit gebeurt vaak in de "pump en step" stijl, waarbij gewichten worden opgetild in combinatie met step en cardio-oefeningen. Maar je kunt ook je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruiken of dumbbells en andere gewichten in je training verwerken om die extra uitdaging te geven.

Thuis of in de sportschool, aerobics sets bieden een grote veelzijdigheid en zijn een fantastische manier om uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren.


Oefeningen met de Aerobic halterset.


De training is fijn om met een instructeur te doen, wanneer je thuis de workout doet kun je de trainer op de televisie of op internet erbij zoeken. Maar het leukste is toch om in groepsverband deze pump en step stijl work out te doen.

Deze oefeningen die vooral veel worden gebruikt zijn:

  • de Squat Press
  • Steps
  • Step Curl
  • Lunges
  • Deadlifts.

Elke oefening richt op verschillende spiergroepen om zo actief verschillende delen van het lichaam aan te pakken en zo een intensieve trainingsroutine te creëren.


Wat is de beste aerobics halter set:


Ook krijgen wij vaak vragen over wat voor soort halters je nodig hebt voor aerobic oefeningen. Over het algemeen zijn lichtere sets het beste voor aerobics. Maar afhankelijk van uw niveau en trainingsdoelen kun je ook zwaardere sets kiezen om verschillende spiergroepen te integreren of meer weerstand te creëren.

Muscle Power heeft twee Aerobic sets geselecteerd. Met een aerobic set ga je vaak niet zwaarder dan 20 kilo trainen. Daarom vind je hier de sets van rond de 20 kilo max. natuurlijk kun je ook oefeningen doen met minder dan 20 kilo, het gewicht is namelijk verdeeld over meerdere halterschijven.

Door de hoge snelheid van de oefeningen en de hoge cardio intensiteit is het belangrijk om de oefeningen goed uit te blijven voeren zonder dat dit ten koste gaat van een goede techniek. De Muscle Power sets zijn hiervoor perfect, want ze zijn ontworpen om stabiel en duurzaam te zijn en toch een natuurlijk gevoel te geven.

Dus als je op zoek bent naar een aerobics halterset die je helpt om in vorm te komen en te blijven, bekijk dan vandaag nog het Muscle Power assortiment!

Er het valt niet te ontkennen dat aerobics een geweldige manier is om in vorm te komen en gezond te blijven. Met de juiste halterset kun je leuke en uitdagende trainingen creëren die je helpt kracht op te bouwen, de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en het lichaam te versterken.

De Muscle Power aerobics sets zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor iedereen op elk niveau. En elke workout aan kunnen.

Of je nu nieuw bent in aerobics of een doorgewinterde pro, deze sets bieden het perfecte gewicht en weerstand om de fitnessdoelen te bereiken.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over aerobics? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl