Loopband

Ontdek onze loopbanden voor een krachtige cardiotraining. Deze machines bieden een veelzijdige hardloopervaring in huis. Met aanpasbare snelheden en hellingen kun je je workout op maat maken. Kies voor gemak en effectiviteit met onze hoogwaardige loopbanden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Loopbanden


Op een fitness-loopband trainen biedt vele voordelen: je kunt regelmatig trainen in elk weer en elk seizoen, dus hardlooptraining als jouw routine. Als balans tussen een overwegend zittend leven is hardlooptraining ideaal voor jouw conditie. Met een loopband bereik je jouw fitnessdoelen sneller en gemakkelijker door regelmatig te sporten en zo jouw conditie continu te verbeteren. Of je een beginner of een professional bent - met een hartslagband erbij kun je jouw hartslag controleren en zo met optimale intensiteit trainen. Omdat sommige loopbanden opvouwbaar, of verplaatsbaar, zijn ze ook geschikt voor kleinere ruimtes. Onze loopbanden variëren in prijs, loopoppervlak, snelheid en selectie van trainingsprogramma's.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over loopbanden? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl