Over Ons

Wie zijn we?

Wij zijn Muscle Power, leverancier van sport-, krachtsport- en fitnessartikelen. Opgericht in 2006, de eerste vijf jaar van ons bestaan brachten we door in Zevenaar en sinds 2011 zijn we gevestigd in Doesburg. 

Wat willen we?

Sinds het begin bouwt Muscle Power onvermoeibaar aan een aanbod die gewaardeerd wordt door zowel sportamateurs en professionals. Daarbij durven we ook te experimenteren; we pionieren regelmatig met nieuwe producten die op maar weinig plekken te verkrijgen zijn en laten ons daarin adviseren door deskundige sporters. Ons motto is Fit = Fun: je moet plezier uit sport halen, zodat je lekker in je vel gaat zitten!

 

Services

Montage

Al onze artikelen worden als montagepakket geleverd compleet met handleidingen. De montage van krachttoestellen en fitnessapparatuur kun je zelf verzorgen. Bij grotere toestellen is ons advies om de montage met twee personen te doen. Wil jij liever jouw artikel gemonteerd hebben. Neem dan contact met ons op voor een montage-offerte.

Periode Onderhoud/Vervangen Slijtdelen

Bijna alle krachttoestellen en fitnesstoestellen zijn praktisch onderhoudsvrij. In de handleiding wordt het periodiek onderhoud, zoals bijvoorbeeld het smeren en reinigen of het vervangen van slijtageonderdelen, beschreven. Dit onderhoud kun je zelf verrichten. Wil jij dit onderhoud op reparatie laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een onderhoudsofferte.

Bezoek onze showroom

Wil jij professioneel advies, producten bekijken, proberen of afhalen? Kom dan eens op onze showroom. Je kunt bij ons met de PIN betalen.

 

Duurzaam en recycling

Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal. Wellicht soms iets minder fraai, maar wel altijd goed verpakt. Wij kiezen voor duurzaam, dat vragen wij ook van onze leveranciers.