Over Ons

Wie zijn we?

Wij zijn Muscle Power, leverancier van sport-, krachtsport- en fitnessartikelen. Opgericht in 2006, de eerste vijf jaar van ons bestaan brachten we door in Zevenaar en sinds 2011 zijn we gevestigd in Doesburg. 

Wat willen we?

Sinds het begin bouwt Muscle Power onvermoeibaar aan een aanbod die gewaardeerd wordt door zowel sportamateurs en professionals. Daarbij durven we ook te experimenteren; we pionieren regelmatig met nieuwe producten die op maar weinig plekken te verkrijgen zijn en laten ons daarin adviseren door deskundige sporters. Ons motto is Fit = Fun: je moet plezier uit sport halen, zodat je lekker in je vel gaat zitten!

 

Een greep uit ons assortiment:

Crossfit

Crossfit is nu zeer populair om je fitness oefeningen uit te voeren. Tijdens een crossfit trainingen worden meerdere manieren gecombineerd tot een trainingsvorm, dit allemaal uitgevoerd op een hoog tempo. Muscle Power levert hoge kwaliteit crossfit materialen tegen een passende prijs, alle materialen die wij leveren hebben wij laten testen door professionals. Zo hebben wij onder andere plyo boxen, battle ropes, crossfit bars, crossfit handschoenen, cardio apparaten en power sleds in ons crossfit assortiment.

Gewichten fitness

Bij het leveren van fitness gewichten vinden wij het belangrijk dat het materiaal stevig is, én goed in de hand ligt. De gewichten kunnen tegen een stootje en zijn getest door professionals, hierdoor kunnen we garanderen dat de kwaliteit goed is.

Dumbbell

Trainen met een dumbbell kan zowel thuis als in een sportschool. Met onze dumbbells kunnen allerlei fitnessoefeningen gedaan worden om bijvoorbeeld je arm-, rug-, borst- en beenspieren sterker te maken. Wij leveren ronde dumbbells, hexagonale dumbbells en Vinyl dumbbells. Het gewicht begint vanaf 1 kg en loopt op tot 60 kg.

Halterstang

Een professionele halterstang hebben wij bij Muscle Power. En wij hebben een breed aanbod in olympische halterstangen. De halterstang is van een goede kwaliteit en doet wat ervan verwacht wordt: het dragen van gewichten voor de standaard oefeningen. Wij  leveren de halterschijven voor de halterstang ook in verschillende kleuren, materialen en gewichten. De halterschijven zijn verkrijgbaar met een diameter van 50 mm zodat deze op de olympische stangen passen.

Power band

De power band, ofwel fitness-elastiek is ideaal om je fitness oefeningen mee uit te voeren. Er zijn al meer dan 100 oefeningen met de power band. Met de band is het mogelijk om met extra weerstand te trainen, hiermee kan je meerdere spiergroepen mee pakken. Hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je krijgt. Daarbij kunnen de power bands ook als ondersteuningen functioneren wanneer je bijvoorbeeld pull ups uitvoert.

 

Services

Montage

Al onze artikelen worden als montagepakket geleverd compleet met handleidingen. De montage van krachttoestellen en fitnessapparatuur kun je zelf verzorgen. Bij grotere toestellen is ons advies om de montage met twee personen te doen. Wil jij liever jouw artikel gemonteerd hebben. Neem dan contact met ons op voor een montage-offerte.

Periode Onderhoud/Vervangen Slijtdelen

Bijna alle krachttoestellen en fitnesstoestellen zijn praktisch onderhoudsvrij. In de handleiding wordt het periodiek onderhoud, zoals bijvoorbeeld het smeren en reinigen of het vervangen van slijtageonderdelen, beschreven. Dit onderhoud kun je zelf verrichten. Wil jij dit onderhoud op reparatie laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een onderhoudsofferte.

Bezoek onze showroom

Wil jij professioneel advies, producten bekijken, proberen of afhalen? Kom dan eens op onze showroom. Je kunt bij ons met de PIN betalen.

 

Duurzaam en recycling

Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal. Wellicht soms iets minder fraai, maar wel altijd goed verpakt. Wij kiezen voor duurzaam, dat vragen wij ook van onze leveranciers.