Magnesium

Ontdek het belang van magnesium voor je crossfittraining met de magnesiumproducten van Muscle Power. Onze hoogwaardige magnesiumaccessoires helpen je om een stevige grip te behouden, zweet en vocht te absorberen en je prestaties te verbeteren.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Magnesiumblokken


Magnesiumblokken of magnesiumpoeder is een wit poeder dat wordt gebruikt om grip en wrijving te verbeteren tijdens het sporten en trainen. Het is een populaire keuze onder atleten en fitnessliefhebbers voor oefeningen waarbij grip essentieel is, zoals bij het gewichtheffen, turnen en klimmen.

Door magnesiumpoeder op de handen aan te brengen, wordt zweet en vocht geabsorbeerd, waardoor de handen stroever worden en uitglijden wordt voorkomen.

Magnesiumpoeder kan worden gebruikt om grip te verbeteren tijdens het vasthouden van halterstangen, ringen en andere apparatuur. Door de handen goed in te wrijven met magnesiumpoeder kan de kans op uitglijden en blessures worden verminderd, wat de prestaties kan verbeteren en het trainingsproces veiliger maakt.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over magnesiumpoeder? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl