Crossfit Rigs - Outdoor Racks

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
  Nieuw
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
 24. Dutch Product
Pagina
per pagina

Outdoor Crossfit Rigs

Buiten sporten is echt een trend. Van bootcamp, sportschool en personal trainer. Voor groot en klein, professioneel trainen, klauteren, pull-ups, klimmen, dippen en springen, noem het maar op. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen door en voor ervaren sporters en zijn al in gebruik op verschillende buitenterreinen. Bij het ontwerp is er sterk gelet op functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Maar ook duurzaamheid is van belang. Daarom zijn alle outdoor rigs voorzien van een poedercoating voor jarenlang plezier. Door de box-constructie zijn rigs uit te breiden. En zijn er diverse attachements die je gemakkelijk kunt monteren en demonteren aan de rigs. Kijk maar eens mee naar de gerealiseerde projecten.

Wil jij iets hoger, breder, langer of heb je andere wensen?
Dat is allemaal mogelijk. Jouw rig wordt apart gemaakt in Nederland. En je krijgt dus jouw eigen maatwerk.

Functioneel
De dikte van de stangen hebben de juiste omvang en zijn niet te glad. De afstand van de stangen zijn niet te breed of te smal ten opzichte van elkaar. Ze zijn speciaal zo gemaakt op basis van ervaring met fitness en crossfit.

Uiterlijk
Belangrijk is dat de toestellen er mooi om te zien zijn. Zoals je ziet hebben deze toestellen een natuurlijke "look", zo uit de natuur. Er wordt uitsluitend verantwoord gekapt hout en roestvrije, duurzame, materialen gebruikt.

Veiligheid
Is zeer belangrijk, vooral in openbare ruimtes als er kinderen spelen zonder toezicht. Gelet wordt op houtsplinters of andere scherpe hoeken en punten.  Deze worden verwijderd tijdens de productie. Constructies boven de 260 cm worden niet gemaakt ivm de valhoogte.

Klik hier voor outdoor-projecten die wij uitgevoerd hebben.

Bekijk hieronder hoe een outdoorrack geplaatst wordt:

Montage

Montage is ook mogelijk, een prijs hiervoor kun je bij ons opvragen, dit wordt bepaald door aantallen toestellen en afstand. Klik op de knop hieronder om daarvoor een offerte aan te vragen, of mail ons.

Ben je op zoek naar alle andere crossfit producten? Check dan de overzichtspagina voor een groot aantal verschillende artikelen - voor zowel beginnende crossfitters als ver gevorderde.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Crossfit Rigs? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: [email protected]