Fitness trampolines

Ontdek De Voordelen van de Flexbounce Fitness Trampoline

Trampolines zijn allang niet meer alleen voor kinderen. Ze hebben hun weg gevonden naar sportscholen en aerobicscentra en zijn uitgegroeid tot een fitness-trend. De Flexbounce is meer dan zomaar een trampoline; het kan worden beschouwd als een 'medicinale trampoline' vanwege de vele positieve effecten op je gezondheid. Het biedt effectieve training voor diverse aandoeningen, van osteoporose en rugklachten tot diabetes, ADHD, allergieën en meer.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fitness Trampolines


Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om aan je cardio te werken? Overweeg dan eens een fitness trampoline! Hier zijn enkele redenen waarom je er een zou moeten gebruiken:

Verhoogde calorieverbranding: Met een trampoline workout kun je veel calorieën verbranden. Het is een geweldige manier om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden.

Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: Trampoline-oefeningen verhogen de hartslag en verbeteren de cardiovasculaire gezondheid. Het kan helpen om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen.

Vermindering van impact op gewrichten: Een trampoline biedt een laag-impact workout, wat betekent dat het de belasting op gewrichten en botten vermindert. Dit maakt het ideaal voor mensen met gewrichtspijn of blessures.

Verbeterde balans en coördinatie: Het gebruik van een trampoline vereist balans en coördinatie, waardoor deze oefeningen ideaal zijn om de lichaamscontrole te verbeteren.

Versterking van spieren: Trampoline-oefeningen kunnen helpen bij het versterken van de spieren in het hele lichaam, vooral de benen, billen en buikspieren.

Gemakkelijk te gebruiken: Trampoline-oefeningen zijn gemakkelijk te leren en uit te voeren. Met een paar basisbewegingen kun je al een effectieve workout doen.

Plezierige workout: Een trampoline workout is niet alleen effectief, maar ook leuk! Het is een geweldige manier om te bewegen en plezier te hebben tegelijkertijd.

Als je op zoek bent naar een leuke, effectieve en laag-impact workout, overweeg dan zeker eens een fitness trampoline. Het kan een geweldige aanvulling zijn op je fitnessroutine en biedt tal van voordelen voor je gezondheid en welzijn.

Andere voordelen:

  1. Hogere vetverbranding
  2. Snelle resultaten door een verdubbelde energie verbranding in vergelijking met hardlopen
  3. Helpt tegen depressies en concentratieproblemen
  4. Versterkt je rug- en buikspieren
  5. Geschikt voor alle niveaus!

Met een trampoline train je je beenspieren en gewrichten, maar ook de rest van je lichaam. Tijdens het springen gebruik je je buik- en rugspieren en verbeter je je coördinatie. Trampoline oefeningen bestaan al jaren maar de laatste tijd is het weer in opkomst. Urban Rebounding is de nieuwste trend waarbij fitness met trampolines gecombineerd wordt.


Wat voor workouts kan ik doen met de flexbounce fitness trampoline?


Warming up: Een goede warming up is bij elke sport belangrijk, dus ook voor rebounding. Een goede warming up hoeft niet langer dan 10 minuten te duren

Balans oefeningen: Het leukste aan balans oefeningen is dat ze heel eenvoudig in iedere workout passen. Het beste is om dit na een korte warming up te doen. Balans oefeningen zijn gemakkelijk om te leren, pas daarom de lengte van je workout aan je niveau aan.

Cardio oefeningen: De meeste oefeningen die te doen zijn met de Flexbounce zijn cardio oefeningen. Deze oefeningen kun je zo zwaar maken als je zelf wil. Leuke variaties op de standaard cardio rebounding oefeningen zijn kickboksen en dansen in de Flexbounce.

Kracht oefeningen: De meeste oefeningen die te doen zijn met de Flexbounce zijn cardio oefeningen. Deze oefeningen kun je zo zwaar maken als je zelf wil. Leuke variaties op de standaard cardio rebounding oefeningen zijn kickboksen en dansen in de Flexbounce.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over trampolines? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl