Crossfit Black Bumperplates

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sale
per pagina

Olympische Hi-temp Crossfit Bumperplates

 

Hi-Temp bumperplates worden gebruikt als alternatief voor traditionele bumperplates. Ze zijn gemaakt van een duurzaam rubbermengsel dat bestand is tegen extreme temperaturen zonder zijn vorm of integriteit te verliezen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in warme omgevingen, zoals commerciële sportscholen met binnen- en buitenruimtes. De voordelen van het gebruik van Hi-Temp bumperplates zijn bijvoorbeeld:

1. Verhoogde duurzaamheid - In tegenstelling tot traditionele bumperplates zullen Hi-Temp bumperplates niet afbreken of hun vorm verliezen bij extreme temperaturen. Dit maakt ze een betrouwbaardere optie voor gebruik in warme omgevingen. 

2. Verhoogde veiligheid - De rubbersamenstelling die in Hi-Temp bumperplaten wordt gebruikt, heeft een veel grotere dichtheid dan traditioneel bumperplaatmateriaal. Hierdoor zullen ze minder snel stuiteren of bewegen wanneer ze vallen, waardoor ze veiliger zijn voor gebruik in drukke sportscholen. 

3. Minder lawaai - Hi-Temp bumperplates produceren aanzienlijk minder lawaai dan traditionele bumperplates wanneer ze vallen. Dit kan nuttig zijn voor sportschoolhouders en leden die de geluidsoverlast tot een minimum willen beperken. 

4. Minder slijtage - De grotere duurzaamheid van Hi-Temp-bumperplaten betekent dat ze langer meegaan dan traditionele bumperplaten. Dit kan sportschoolhouders op de lange termijn geld besparen doordat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Omdat ze gemaakt zijn van duurzaam rubber dat bestand is tegen zwaar gebruik en zijn ontworpen om van de grond te stuiteren zonder de lifting plaat of de vloer te beschadigen. Zijn ze perfect voor Crossfit trainingen, waar je platen nodig hebt die niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook een beetje stuiteren zodat je ze kan laten vallen op de hoogtepunten van de lifts

Hi-Temp bumperplates zijn er in elk gewicht van 10 tot 45 pond, en in vijf kleuren. Rood, blauw, geel, groen en zwart zijn de klassieke Olympische kleuren. Voor Nederland zijn dit de Olympische kleuren: 5kg: grijs, 10kg: groen, 15kg: geel, 20kg: blauw en 25kg: rood

 

Hi-Temp bumperplates zijn de keuze voor elke Crossfit affiliate of home gym.