Muscle Power, geeft bedrijven en instellingen inkoopvoordeel

Muscle Power is sinds 2006 gespecialiseerd in het leveren van krachttoestellen, krachtapparatuur sportapparatuur, fitnessartikelen voor bedrijven en instellingen. Zoek je een leverancier van materiaal op het gebied van CrossFit, functioneel trainen of krachtsport? Dan ben je bij Muscle Power aan het juiste adres. Vele klanten zijn je al voor gegaan zoals personal trainers, fysiotherapeuten en sportscholen. Ons streven is, om je eventuele vragen, zo snel mogelijk te beantwoorden door één van onze deskundige(n). Onze kracht: de klant op een juiste, goede en duidelijke manier helpen met ons professioneel advies. Wij geloven in Fit=Fun. Fitness moet plezier zijn. We hebben een groot magazijn van 1.800 m2 en kunnen 85% van ons assortiment direct uit voorraad leveren/verzenden. In onze ingerichte showroom zijn de fitnessartikelen te bekijken, te proberen en eventueel direct aan te schaffen. Of kijk eens op onze webshop met meer dan 2000 gespecialiseerde artikelen. Als zakelijke klant kun je profiteren van de groothandel van Muscle Power.

Nu zakelijke klant worden én profiteren?
Ben je personal trainers, fysiotherapeut of sportschool? Heb jij een bedrijf of instelling? Dan ben je als zakelijke klant bij ons nog voordeliger uit. Je kunt dan gebruik maken van onze groothandelsactiviteit en voordelig inkopen.  We hebben namelijk meer dan 85% van ons online-assortiment op voorraad en kunnen je dus direct verzenden. Daarnaast hebben wij een showroom waar je de fitnessartikelen kunt bekijken, proberen en eventueel direct aan te schaffen. Wil je zakelijke klant bij ons worden, en beschik je over een BTW-nummer. Klik dan hier om je eigen account aan te maken. Je profiteert direct. 

Offerte(s) op maat:
Heb je plannen om iets aan te schaffen, of ben je met een aanschaf bezig? Neem dan contact met ons op. Wij maken voor jou een offerte op maat. Met daarin de mogelijkheden, de alternatieven, de prijs, de bijzonderheden en de levertijden. Kortom een compleet voorstel.>

We noemen de voordelen nog even voor de zakelijke klant: 

 • ruime voorraad van heel veel producten
 • inkoopvoordeel op de producten
 • inkoopvoordeel op aanbiedingen
 • verzending op de dag bij bestellingen tot 12:00 uur
 • een team met experts en professionals voor vragen
 • veel tevreden gebruikers, hoge Kiyoh score, 9.2!
 • je hebt jouw bestellingen en facturen op één plek.
 • een moderne showroom: kijken, proberen en meenemen.
 • afleveradres per bestelling in te geven
 • veel know how in inrichting(en), projecten i.c.m. outdoor
 • advies en eigen netwerk van professionals.
 • Muscle-Power merk en andere merken

Als zakelijke klant zie je direct het voordeel als je ingelogd bent!

ADVIES OP MAAT:


Al onze producten worden samen of in overleg met professionals gemaakt en ingekocht. Het je vragen over een inrichting, opstelling of materiaalgebruik. Wij zorgen dat je vraag snel, onderboud, en deskundig beantwoord wordt. Wij hebben al vele projecten ingericht en weten precies wat er nodig is voor veiligheid en trainigsmogelijkheden. Kortom bel ons voor advies. Wil je zakelijke klant bij ons worden, en beschik je over een BTW-nummer. Klik dan hier om je account aan te maken, zodat je direct kunt profiteren. 

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op tel. 0313 750 727

Team Muscle Power

Bezoek ook eens onze showroom.

Een deel van ons magazijn

Een deel van ons magazijn van 1850m2

Muscle Power levert als groothandel, naast eigen merken, de merken

Musclepower  Assault Airbike  Dura Train SchwinnConcept2Reebok