Slamball

Een Slamball van Muscle Power is perfect voor explosieve workouts, waarbij het gooien, slammen en laten vallen van de bal centraal staat. Verkrijgbaar in diverse gewichten van 4 tot 20 kg, met duidelijke gewichtsaanduiding op de bal, biedt Muscle Power verschillende opties. De Slamball is ontworpen met een ideale grip voor comfortabel gebruik. Muscle Power voorziet ook in opbergoplossingen voor een georganiseerde studio, zoals speciale rekken voor op de vloer en het handige Wall Line wandsysteem. Ontdek hoe de duurzame Slamballs en opbergsystemen van Muscle Power jouw explosieve workouts verrijken en jouw trainingsruimte overzichtelijk houden.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slamballs


Een Slamball van Muscle Power is een zeer veelzijdige fitnessbal die gebruikt kan worden voor verschillende soorten oefeningen, waaronder krachttraining, conditietraining en explosiviteitstraining. De Slamball is speciaal ontworpen om op de grond te worden gegooid en te stuiteren, waardoor het een ideale fitnessbal is voor trainingen gericht op het verbeteren van kracht, explosiviteit en coördinatie.

Met een Slamball van Muscle Power kun je verschillende oefeningen uitvoeren, zoals slams, ball tosses, sit-ups en squats. Slams zijn een zeer populaire oefening waarbij de bal met kracht op de grond wordt gegooid, terwijl de sporter in een squat-positie staat. Ball tosses zijn oefeningen waarbij de bal met één of beide handen omhoog wordt gegooid en gevangen, wat de coördinatie, balans en explosiviteit verbetert. Sit-ups en squats kunnen ook worden uitgevoerd met de Slamball om de kern- en beenspieren te versterken.

Een Slamball van Muscle Power heeft een robuuste constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik en langdurige blootstelling aan zware omstandigheden. Het is verkrijgbaar in verschillende gewichten, waardoor het geschikt is voor gebruikers van verschillende fitnessniveaus en trainingsdoelen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Slamballs? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.