Macebell

Een macebell, ook bekend als een mace, is een fitnesshulpmiddel met een metalen stok en een zware bol aan het uiteinde. Het is ideaal voor het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit door zwaaiende en draaiende bewegingen. Met de macebell richt je je op kernspieren, schouders en gripkracht, terwijl je coördinatie en flexibiliteit verbetert. Ontdek de voordelen van de macebell voor een complete lichaamstraining en functionele fitness.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Macebell

Trainen met een Macebell kan een uitdagende en effectieve manier zijn om de kernspieren, schouders en onderarmen te versterken.

Een Macebell is een trainingshulpmiddel dat lijkt op een middeleeuwse knots met een lange steel en een zware metalen bal aan het uiteinde.

Het gebruik van een Macebell tijdens het trainen kan de functionele kracht en stabiliteit verbeteren.

De onstabiele aard van de Macebell vereist dat het lichaam zich aanpast aan de beweging en de balans bewaart, waardoor de kernspieren worden geactiveerd en versterkt.

Bovendien kan het gebruik van een Macebell bijdragen aan de verbetering van de schouderkracht en mobiliteit.

Door het zwaaien van de Macebell worden de schouderspieren en -gewrichten op een unieke manier getraind, waardoor de schouders sterker en mobieler worden.

Met de Muscle Power Macebells kun je je grip versterken, schouders en je hele core trainen. De training met een Macebell verbetert je balans en coördinatie.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over macebells? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.