0
€ 0,00

Wall Ball of Medicijn Ball kopen?

De Wall ball

Met de Wallball kun je verschillende oefeningen doen, zo kun je hem gebruiken als gewicht tijdens oefeningen of kun je hem repeterend tegen een muur aangooien, vandaar ook de naam: Wallball. Zo'n wall ball moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen, vandaar dat de Hatlex Muscle Power wall ball is voorzien van zeer sterk stikwerk en de wall ball een stevige kunstlederen buitenkant heeft. Wil je een wall ball kopen? Dan zit je hier goed. Voor Crossfitters die graag met een lbs. wall ball trainen hebben we twee wall balls met lbs gewichtsaanduiding.

De Medicijn ball

Met de medicijn ball komen er veel mogelijkheden bij voor jouw workout. Je kunt de medcijn ball vasthouden bij oefeningen om ze zo zwaarder te maken. Ook de vorm van de medicijn ball zorgt voor een welkome afwisseling op jouw workout. Wil je een medicijn ball kopen? De medicijn ballen van Muscle Power zijn gemaakt van rubber. Dit maakt dat de medicijn ball slijtvast is en gemakkelijk schoon te maken is na een zweterige workout.

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.