Wall Balls

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

                                      Wall Balls

De Wall ball Kevlar van Muscle Power is een zeer duurzame en hoogwaardige fitnessbal die ideaal is voor een breed scala aan oefeningen, waaronder kracht- en conditietraining, stabilisatie-oefeningen en revalidatie-oefeningen.

De Wall ball Kevlar is gemaakt van een zeer sterke en slijtvaste Kevlar stof, waardoor deze bestand is tegen intensief gebruik en langdurige blootstelling aan zware omstandigheden.

De Wall ball Kevlar van Muscle Power is verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten, waardoor het geschikt is voor gebruikers van verschillende fitnessniveaus en trainingsdoelen.

Het is ontworpen om te worden gebruikt voor wallball-oefeningen, waarbij de bal tegen een muur wordt gegooid en gevangen.

Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd met verschillende intensiteitsniveaus en helpen bij het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit en coördinatie.

Door de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de Wall ball Kevlar van Muscle Power is deze fitnessbal een investering op lange termijn voor elke fitnessliefhebber. Het is geschikt voor intensief gebruik in sportscholen en fitnesscentra, maar ook voor thuisgebruik.