Wall Balls

Wall Balls

Met de Wallball kun je verschillende oefeningen doen, zo kun je hem gebruiken als gewicht tijdens oefeningen of kun je hem repeterend tegen een muur aangooien, vandaar ook de naam: Wallball. Zo'n wall ball moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen, vandaar dat de Muscle Power wall balls zijn voorzien van zeer sterk stikwerk, stevige buitenkant en de wall ball een stevige kunstlederen buitenkant heeft. Wil je een wall ball kopen? Dan zit je hier goed. Voor Crossfitters die graag met een lbs. wall ball trainen hebben we wall balls met lbs gewichtsaanduiding.

Error 503: Service Unavailable

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

De Medicijn ball

Met de medicijn ball komen er veel mogelijkheden bij voor jouw workout. Je kunt de medcijn ball vasthouden bij oefeningen om ze zo zwaarder te maken. Ook de vorm van de medicijn ball zorgt voor een welkome afwisseling op jouw workout. Wil je een medicijn ball kopen? De medicijn ballen van Muscle Power zijn gemaakt van rubber. Dit maakt dat de medicijn ball slijtvast is en gemakkelijk schoon te maken is na een zweterige workout.