Gymball

Een Gymball van Muscle Power is een veelzijdig trainingshulpmiddel voor core workouts, balansoefeningen en yoga. De Yoga/Gymball van Muscle Power staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Om een opgeruimde studio te behouden, biedt Muscle Power de Gymball Beugel Wall Line, een handige muurbeugel speciaal ontworpen voor Gymballs. Ontdek hoe de hoogwaardige Gymball van Muscle Power jouw core trainingen versterkt en geniet van de georganiseerde opbergoplossingen voor een nette trainingsruimte
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gymballen/Yogaballen


Muscle-Power biedt twee soorten Yoga/Gymballen te koop aan: de bal met een diameter van 55cm en een bal met een diameter van 65cm.

Deze Gymballen zijn perfect voor het verbeteren van de stabiliteit en balans tijdens yoga- of fitnessoefeningen. De kleinere bal is geschikt voor mensen met een lengte tot 1.65m, terwijl de grotere bal geschikt is voor mensen met een lengte vanaf 1.65m.

Beide ballen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen tot 200kg belasting dragen. Door deze gymballen te gebruiken, kunnen yogabeoefenaars en fitnessliefhebbers hun training naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd werken aan hun kracht, flexibiliteit en stabiliteit.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Gymballs? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.