Sprinttracks

Ontdek de sprinttracks van Muscle Power voor een dynamische trainingservaring. Deze tracks bieden de ideale ondergrond voor sprint- en conditietrainingen, waardoor je snelheid en kracht kunt verbeteren. Met duurzame materialen en verschillende lengtes zijn onze sprinttracks geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Verleg je grenzen met de sprinttracks van Muscle Power en optimaliseer je sprinttrainingen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Dutch Product
  3. Dutch Product
  4. Dutch Product
  5. Nieuw
    Dutch Product
per pagina

Kunstgras voor fitness met een hoge vezeldichtheid, en geschikt voor zware fitness en crossfit trainingen. De sprinttracks zijn speciaal ontwikkeld voor deze toepassingen, waarmee je trainingsmogelijkheden een boost geeft.

Hieronder tref je de informatie aan van een aantal sprinttracksopties die wij kunnen leveren. Onze zware varianten kunstgras zijn uitgebreid getest en speciaal afgestemd voor intensief gebruik. De combinatie van een korte vezel en een hoge dichtheid van de mat, zorgt ervoor dat de mat slijtvast is en lang mee zal gaan. Er zijn veel mogelijkheden in kleuren, maten en bedrukking.

Vergelijken van tracks eigenlijk heel gemakkelijk!
Welke track moet je aanschaffen en hoe kun je kwaliteit gemakkelijk beoordelen. Eigenlijk niet moeilijk. Draai de track om en bekijk de achterzijde. Het gaat dan om de tufting van de draden. 

Sprinttracks zijn matten van korte vezels, het lijkt op kunstgras. Ze worden speciaal op maat gemaakt voor jouw (Sportschool/Fysiopraktijk) vloer. Een sprinttrack geeft elke ruimte meteen een flinke dosis professionaliteit. Doordat de vezels een hoge dichtheid hebben, is deze sportvloer slijtvast en gaat hij lang mee. Ideaal voor intensieve training, bijvoorbeeld bij het duwen en trekken van zware sleds. En de sprinttrack is gemakkelijk schoon te houden en schoon te maken.