Sprinttracks

Sprinttracks

Kunstgras voor fitness met een hoge vezeldichtheid, en geschikt voor zware fitness en crossfit trainingen. De sprinttracks zijn speciaal ontwikkeld voor deze toepassingen, waarmee je trainingsmogelijkheden een boost geeft.
Hieronder tref je de informatie aan van een aantal sprinttracksopties die wij kunnen leveren. Onze zware varianten kunstgras zijn uitgebreid getest en speciaal afgestemd voor intensief gebruik. De combinatie van een korte vezel en een hoge dichtheid van de mat, zorgt ervoor dat de mat slijtvast is en lang mee zal gaan. Er zijn veel mogelijkheden in kleuren, maten en bedrukking.

Vergelijken van tracks eigenlijk heel gemakkelijk!
Welke track moet je aanschaffen en hoe kun je kwaliteit gemakkelijk beoordelen. Eigenlijk niet moeilijk. Draai de track om en bekijk de achterzijde. Het gaat dan om de tufting van de draden. De serie van Sprinttrack kun jij hier bekijken.


Bekijk hier de flyer met gegevens:
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Nieuw
  Dutch Product
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sprinttracks zijn matten van korte vezels, het lijkt op kunstgras. Ze worden speciaal op maat gemaakt voor jouw (Sportschool/Fysiopraktijk) vloer. Een sprinttrack geeft elke ruimte meteen een flinke dosis professionaliteit. Doordat de vezels een hoge dichtheid hebben, is deze sportvloer slijtvast en gaat hij lang mee. Ideaal voor intensieve training, bijvoorbeeld bij het duwen en trekken van zware sleds. En de sprinttrack is gemakkelijk schoon te houden en schoon te maken.