Olympische Halterschijven Rubber

De rubberen coating van deze halterschijven biedt bescherming tegen krassen, stoten en geluid, waardoor je vloer en apparatuur beschermd blijven. Daarnaast zorgt de rubberen coating voor een betere grip tijdens het vastpakken en voorkomt het wegglijden tijdens je oefeningen. Onze rubberen halterschijven zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtsklassen, zodat je je training kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften en doelen. Investeer in kwaliteit en functionaliteit met de rubberen halterschijven van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuw
  2. Nieuw
  3. Nieuw
  4. Nieuw
  5. Nieuw
  6. Nieuw
  7. Nieuw
  8. Nieuw
per pagina

Olympische Halterschijven


Ben je op zoek naar de beste halterschijven voor jouw training? Dan zijn deze Muscle Power Olympische halterschijven met rubber bekleding misschien wel wat voor jou! Met een boring van 51 mm passen ze op alle 50 mm halterstangen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende gewichten, van 1,25 kg tot 25 kg.

Maar wat maakt deze schijven nu zo bijzonder? Ten eerste zijn ze voorzien van een hoogwaardige rubber laag, wat niet alleen geluiddempend en vloerbeschermend is, maar ook voor extra duurzaamheid zorgt. Daarnaast zijn de schijven opgebouwd uit een gietijzeren kern, wat betekent dat ze extra sterk en stabiel zijn.

Bovendien zijn deze schijven verkrijgbaar in zowel kleur als in het zwart. De kleuren zijn gelijk aan die worden gebruikt in het olympische gewichtheffen. Dit betekent dat je kunt kiezen uit kleuren als blauw, rood en wit, zodat je schijven kunnen corresponderen met de kleuren die je ziet tijdens de Olympische Spelen. Zo kun je een professionele en authentieke trainingssessie houden, net als de gewichtheffers op het hoogste niveau!

En met de 3 gaten heb je een makkelijke greep, wat het oefenen met deze schijven nog gemakkelijker maakt.

Dus als je op zoek bent naar topkwaliteit halterschijven die je training naar een hoger niveau tillen, dan zijn deze Olympische halterschijven met rubber bekleding een uitstekende keuze!


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over halterschijven? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl