Olympische Halterschijven Rubber

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Olympische Halterschijven Online Kopen?

Ben je op zoek naar de beste halterschijven voor jouw training? Dan zijn deze Muscle Power Olympische halterschijven met rubber bekleding misschien wel wat voor jou! Met een boring van 51 mm passen ze op alle 50 mm halterstangen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende gewichten, van 1,25 kg tot 25 kg.

Maar wat maakt deze schijven nu zo bijzonder? Ten eerste zijn ze voorzien van een hoogwaardige rubber laag, wat niet alleen geluiddempend en vloerbeschermend is, maar ook voor extra duurzaamheid zorgt. Daarnaast zijn de schijven opgebouwd uit een gietijzeren kern, wat betekent dat ze extra sterk en stabiel zijn.

Bovendien zijn deze schijven verkrijgbaar in zowel kleur als in het zwart. De kleuren zijn gelijk aan die worden gebruikt in het olympische gewichtheffen. Dit betekent dat je kunt kiezen uit kleuren als blauw, rood en wit, zodat je schijven kunnen corresponderen met de kleuren die je ziet tijdens de Olympische Spelen. Zo kun je een professionele en authentieke trainingssessie houden, net als de gewichtheffers op het hoogste niveau!

En met de 3 gaten heb je een makkelijke greep, wat het oefenen met deze schijven nog gemakkelijker maakt.

Dus als je op zoek bent naar topkwaliteit halterschijven die je training naar een hoger niveau tillen, dan zijn deze Olympische halterschijven met rubber bekleding een uitstekende keuze!

Totaal inrichting van jouw crossfitbox of sportschool?

Muscle Power: de expert voor een efficiënte inrichting van je sportschool of crossfit box.

Laat Muscle Power je sportschool of crossfit box tot een succes maken met professionele inrichting en topkwaliteit sportapparatuur.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.