Power racks

Power racks

Een power rack biedt u meer veiligheid, hogere gewichten, betere prestaties en het is de basis van iedere gym. Wil je een Power Rack kopen? Twijfel dan vooral niet langer en bestel een van onze prachtige racks.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen Power Rack

 • Meer zelfvertrouwen: Doordat een powercage veiliger is krijg je meer zelfvertrouwen bij de oefeningen die je uitvoert, zo kan je niet alleen zwaarder maar kan je ook je maximale kracht uittesten om zo het meeste uit je trainingen te halen. Het verhogen van de gewichten gaat daarom makkelijker in een powercage omdat de angst om het niet te kunnen en te vallen minimaal is.
 • Spotter is overbodig: Door de veiligheid die deze power cages bieden is het niet meer nodig om je zorgen te maken als je alleen traint. De stang wordt opgevangen door de rekken waardoor, mocht het mis gaan, de stang altijd opgevangen wordt.
 • De belangrijkste oefeningen: Het belangrijkste van deze powercages is dat je de 'the big 3' kan uitvoeren. Dit is de squat, benchpress en deadlift. Deze compound oefeningen zorgen er voor dat je het maximale uit je spieren kan halen.

Wij bieden 4 soorten powerrekken aan:

 1. Squat rack
 2. Half rack
 3. Power racks
 4. Haltersteunen
 • Squat Rack: met een squat rack kan je hoofdzakelijk je benen trainen, toch is zijn er veel krachtoefeningen mogelijk zoals: squats, bankdrukken, schouderdrukken, calf raises, lunges, deadlifts, upright rows en nog veel meer! Naast de squat racks vind je hier ook de standing squat rack, waardoor je altijd met een perfecte positie je benen kan trainen.

Veel verkochte squat rekken zijn:

Squat Stand MP108 |  bevat 2 J-hooks 

Squat Rack MP104 | sterke, dikke balken, wat zorgt voor een betrouwbaar, slijtvast squatrek

 • Half Rack: met de half rack kan je oefeningen doen zoals: squats. kniebuigingen, bankdrukken, schuin bankdrukken, voorovergebogen roeien en nog veel meer. De Half Racks zijn zwaar belastbaar en bieden veel bewegingsruimte voor vrije haltertrainingen.

Een veel verkochte variant is de: 

Body-Solid Multi Press Rek GPR370

 • Power racks: Deze heavy duty rekken ook wel powercages genoemd,  zijn ontworpen en gemaakt in Nederland, ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze rekken kunnen op maat gemaakt worden zodat je jouw gehele lichaam kunt trainen. Deze rekken zijn ideaal voor powerlifting, crossfit en bodybuilding waar 'heavy' de maatstaaf is.

Een veel verkochte variant is de GPR378:

Pro Clubline SMR1000 

 • Haltersteunen: het voordeel van losse haltersteunen is dat ze makkelijk op te bergen zijn. De losse standaards kan je naar wens in de breedte plaatsen, hierdoor zijn ze geschikt voor elke afmeting haltertstang. 

Overtuigd van de power rack?

Wil je een Power Rack kopen? Twijfel dan vooral niet langer en bestel een van onze prachtige squat racks. Bij Muscle-Power.nl krijg je gegarandeerd kwaliteit. Daarnaast leveren wij het squat rack snel én betaal je een mooie prijs. 

Heb je vragen over de rekken? Neem dan gerust contact op:

0313 750727 , of stuur een mailtje naar: info@muscle-power.nl