Olympische Halterschijven Gietijzer

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gietijzeren Halterschijven online kopen?

Met de Muscle Power Olympische halterschijven van traditioneel gietijzer kun je je krachttraining naar een hoger niveau tillen. Deze halterschijven zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en hebben een boren van 51 mm, wat ze geschikt maakt voor alle 50 mm halterstangen.

Welke gewichten halterschijven zijn er?

De grijze halterschijven zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, van 1,25 kg tot 25 kg, zodat je altijd de juiste belasting kunt kiezen voor je training. Dankzij de drie ruime gaten zijn de halterschijven makkelijk op te pakken voor het op en afladen van de barbell.

Muscle Power halterschijven voor de sportschool!

Met deze halterschijven van Muscle Power kun je zowel je spieren als je uithoudingsvermogen trainen, wat je helpt om je fitnessdoelen te behalen.

Dus als je op zoek bent naar topkwaliteit halterschijven om je krachttraining naar een hoger niveau te tillen, kijk dan zeker eens naar de Olympische halterschijven van Muscle Power.

Ben je op zoek naar een partner om je sportschool of crossfit box professioneel en efficiënt in te richten? Muscle Power is de expert als het gaat om het totaal inrichten van sportscholen en crossfit boxen.

Wij bieden niet alleen een ruime selectie van topkwaliteit sportapparatuur, maar geven ook graag advies en denken mee over de totale inrichting van je zaak. Onze ervaren professionals hebben al talloze sportscholen en crossfit boxen succesvol ingericht en weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken!

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.