Olympische Halterschijven Gietijzer

Deze halterschijven zijn gemaakt van duurzaam gietijzer en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De gietijzeren constructie zorgt voor een uitstekende stabiliteit en maakt ze ideaal voor zware trainingen en powerlifting. Onze gietijzeren halterschijven zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtsklassen, zodat je je training kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften en doelen. Investeer in kwaliteit en duurzaamheid met de gietijzeren halterschijven van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gietijzeren Halterschijven


Met de Muscle Power Olympische halterschijven van traditioneel gietijzer kun je je krachttraining naar een hoger niveau tillen. Deze halterschijven zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en hebben een boring van 51 mm, wat ze geschikt maakt voor alle 50 mm halterstangen.

Welke gewichten halterschijven zijn er?

De grijze halterschijven zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, van 1,25 kg tot 25 kg, zodat je altijd de juiste belasting kunt kiezen voor je training. Dankzij de drie ruime gaten zijn de halterschijven makkelijk op te pakken voor het op en afladen van de barbell.

Muscle Power halterschijven voor de sportschool!

Met deze halterschijven van Muscle Power kun je zowel je spieren als je uithoudingsvermogen trainen, wat je helpt om je fitnessdoelen te behalen.

Dus als je op zoek bent naar topkwaliteit halterschijven om je krachttraining naar een hoger niveau te tillen, kijk dan zeker eens naar de Olympische halterschijven van Muscle Power.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over halterschijven? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl