Crossfit Rigs - Vrijstaande Rigs

Deze imposante constructie biedt een complete trainingservaring voor zowel beginners als ervaren CrossFit-liefhebbers. Met hun stevige frames en verstelbare opties stellen onze CrossFit rigs je in staat om een breed scala aan functionele oefeningen uit te voeren, zoals pull-ups, kipping, ring dips en nog veel meer. Maak je klaar om je kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid te verbeteren terwijl je je grenzen verlegt met deze vrijstaande CrossFit rigs van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Van hoog naar laag sorteren
 1. Dutch Product
 2. Dutch Product
 3. Dutch Product
 4. Dutch Product
 5. Dutch Product
 6. Dutch Product
 7. Dutch Product
 8. Dutch Product
 9. Dutch Product
 10. Dutch Product
 11. Dutch Product
 12. Dutch Product
 13. Dutch Product
 14. Dutch Product
 15. Dutch Product
 16. Dutch Product
 17. Dutch Product
 18. Dutch Product
 19. Dutch Product
 20. Dutch Product
 21. Dutch Product
 22. Dutch Product
 23. Dutch Product
 24. Dutch Product
Pagina
per pagina

Vrijstaande Rigs


Als het op Crossfit toestellen aankomt, zijn er twee hoofdtypes: vrijstaande en aan de muur bevestigde toestellen. Vrijstaande toestellen kunnen bijna overal in je fitnessruimte geplaatst worden. Dankzij hun brede basis en zware gewicht zijn ze zeer stabiel. Maar dat betekend ook dat als je ze moet verplaatsen, ze niet gemakkelijk op te pakken zijn.

De Crossfit rigs zijn in alle maten te krijgen, van een kleine rig voor één persoon tot een enorme rig waarbij je met tien mensen tegelijk in kan trainen. Door onze jaren lange ervaring hebben we ons aanbod steeds verder kunnen ontwikkelen, waarbij de resultaten talloze opties bieden voor een Crossfit rig.

De toestellen worden op de grond gemonteerd om stabiliteit te maximaliseren en om te voorkomen dat ze omvallen.

Er zijn verschillende manieren om een vrijstaande Crossfit opstelling aan de grond te bevestigen, maar een van de meest gebruikelijke methoden is het gebruik van betonankers. Betonankers kunnen met een hamer in de grond worden geslagen en zijn relatief goedkoop. Als de ankers eenmaal op hun plaats zitten, kan de crossfit opstelling eraan worden bevestigd met bouten of schroeven.

Wij van Muscle Power denken natuurlijk mee over de beste en veiligste manier om de rig te plaatsen en op zijn plaats te houden. En let op, alles te zien op de afbeeldingen zijn voorbeeld producten. Dit betekent dat er veel ruimte is voor maatwerk, wat kan worden gedaan door het bestellen van een op maat gemaakte rig.

Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over Crossfit Rigs? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als crossfitter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.

 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl