Power Sled

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

                       de Muscle Power Power Sled

De Power sled is een zeer robuust model en gebruik je op kunstgras. Met de power sled kun je verschillende oefeningen doen; duwen of te trekken. De power sled is ideaal voor het ontwikkelen van snelheid en kracht.

Een Muscle Power Powersled is een veelzijdig trainingshulpmiddel dat atleten en fitnessliefhebbers kunnen gebruiken om kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

Door de powersled te verzwaren met 50mm schijven, kan het worden gebruikt voor krachttraining, snelheidstraining en uithoudingsvermogen training. Atleten in verschillende sporten, zoals voetbal, rugby en ijshockey, kunnen profiteren van de voordelen van dit trainingshulpmiddel.

Met een Muscle Power Powersled kun je duwen en trekken, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van kracht en uithoudingsvermogen.

Bovendien kan het gebruikt worden om de snelheid van atleten te verbeteren, zoals sprinters en basketbalspelers. Kortom, de Muscle Power Powersled is een waardevolle aanvulling op de trainingsroutine van elke atleet of fitnessliefhebber.