Dumbbell bar set

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dumbbell bar set online kopen?


De Muscle Power dumbbell bar set is een set van gewichten die gebruikt worden tijdens het gewichtheffen. Deze gewichten zijn meestal in de vorm van staven of stangen die aan weerszijden van een handvat zijn bevestigd.

De staven kunnen aan elkaar worden vastgemaakt met een clip, zodat je verschillende gewichten kunt kiezen voor je oefeningen. De stangen zijn vaak gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben gewichten die variëren van een paar kilogram tot meer dan 20 kilogram per stang.

Ze zijn een populaire keuze voor mensen die willen werken aan hun kracht en conditie, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en een grote variatie aan oefeningen mogelijk maken.

Wat is het verschil tussen een dumbbell en een dumbbell bar set?

Een normale dumbbell is een losse gewichtsstang met gewichten aan beide uiteinden. Dit is in tegenstelling tot een dumbbell bar set, waarbij je staven hebt die los van elkaar zijn en waarbij je de gewichten aan beide uiteinden van de staven kunt bevestigen.

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen deze twee soorten gewichten:

  1. Variabiliteit: Met een dumbbell bar set kun je gemakkelijk de gewichten wijzigen door de staven te verwisselen of door gewichten te verwijderen of toe te voegen. Dit maakt het makkelijker om je oefeningen aan te passen aan je fitnessniveau en doelen. Bij een normale dumbbell is het vaak moeilijker om het gewicht aan te passen, omdat je het gehele gewicht moet vervangen als je wilt werken met een zwaardere of lichter gewicht.
  2. Flexibiliteit: Met een dumbbell bar set kun je een grotere variatie aan oefeningen doen, omdat je verschillende gewichten kunt gebruiken voor elke oefening. Bij een normale dumbbell ben je beperkt tot het gewicht van de dumbbell zelf.
  3. Ruimte: Als je een dumbbell bar set hebt, hoef je niet veel ruimte te hebben voor opslag van al je gewichten. Je kunt de staven en gewichten opbergen in een rek of kast, wat minder ruimte inneemt dan als je een aparte dumbbell voor elk gewicht zou moeten hebben.

In het algemeen zijn dumbbell bar sets een handige keuze voor mensen die willen werken aan hun kracht en conditie, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en een grote variatie aan oefeningen mogelijk maken.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over dumbbells? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl