Timers

Bij Muscle Power begrijpen we het belang van tijdmanagement en het nauwkeurig bijhouden van je workouts. Daarom bieden we een uitgebreide collectie interval timers die speciaal zijn ontworpen om je te helpen bij het volgen van je trainingen en het behalen van je fitnessdoelen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Timers


De Muscle Power Timers, zoals de intervaltimer 6-Digit of 8-Digit en de mini digitale magnetische timer met app voor je telefoon, zijn onmisbaar in sportscholen en studio's. Ze spelen een belangrijke rol bij het meten en reguleren van de tijd tijdens oefeningen en rustperiodes, wat essentieel is voor het behalen van goede resultaten.

De intervaltimer 6-Digit en 8-Digit bieden meerdere programmapatronen en instellingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten trainingen, zoals intervaltrainingen, Tabata en MMA-trainingen.

De mini digitale magnetische timer met app voor je telefoon is een handig en draagbaar hulpmiddel voor persoonlijke trainingen.

Met verschillende programmapatronen en instellingen kun je je trainingen aanpassen aan je behoeften. Het magnetische ontwerp zorgt ervoor dat je de timer gemakkelijk kunt bevestigen aan metalen oppervlakken en het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen.

De Muscle Power Timers verbeteren de nauwkeurigheid van de tijdmeting en helpen sporters bij het behalen van hun doelen. Door het gebruik van timers kunnen sporters hun prestaties verbeteren en hun trainingservaring optimaliseren, wat resulteert in betere resultaten.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over timers? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl