0
€ 0,00
Trainingsmateriaal

TRX Suspension trainer

Weinig trainingsapparaten bieden zoveel vrijheid over waar je kunt trainen als de functional trainer. Je hangt hem simpelweg op aan een deurframe, trap, het plafond of zelfs een boom en je kunt trainen! Bij functional training wordt vooral gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht. Door bijvoorbeeld de handvaten vast te pakken en jezelf omhoog te trekken kan je je armen trainen. Op deze manier zijn er nog veel meer oefeningen mogelijk.

Naast de gewone functional trainer biedt Lebert ook het Buddy System. Dit heeft hetzelfde principe als de Functional Trainers, maar in plaats van aan een plafond of deur te hangen, hang je aan een partner. Op deze manier kan jouw personal trainer tegelijkertijd jou én zichzelf trainen. Trainingssessies worden leuker en veelzijdiger met het Buddy System.

Functional trainers zijn erg veelzijdig en dus geschikt voor geavanceerde en beginnnende sporters.
 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.