Crossfit

Crossfit

''Crossfit, de nieuwe manier om het te doen, en wij vinden het prachtig''. Crossfit is alweer een tijdje geleden over komen waaien hier in Nederland en we zien al jaren dat steeds meer mensen overtuigd raken van de kracht van Crossfit. Wat wij het mooiste vinden aan Crossfit is de variatie én natuurlijk de beestachtige intensiviteit van al die Crossfit oefeningen. Voor die oefeningen heb je natuurlijk wel onoverwinnelijke equipment nodig, oftewel, Crossfit materiaal

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 240

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sale
  Cross station losstaand SHOWMODEL
  Cross station losstaand SHOWMODEL
  € 1.865,00 Aanbiedingsprijs € 499,00
  Incl. BTW
  Voordeel: € 1,365,99
 2. Nederlands Product
  MP277 Shackle
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 240

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Crossfit?

Crossfit is een nieuwe (inmiddels al heel populair) manier om je fitness work-outs uit te voeren, waarin verschillende manieren van fitness tot één trainingsvorm worden gecombineerd. Crossfit boxen zijn steeds meer te zien in Nederland en de rest van de wereld. Crossfit is een trainingsmethode met elementen uit het gewichtheffen, gymnastiek, atletiek en nog veel meer en dit uitgevoerd in een hoog tempo. Het doel is om zo snel mogelijk fit, sterk en daarmee ook gezond te worden. Dit wordt gedaan door functioneel te bewegen, hierbij kan je denken aan klimmen, springen, rennen, tillen en trekken. Dit kan gedaan worden in bijvoorbeeld een bepaalde tijd waarin je verschillende oefeningen uitvoert op het maximale van je kunnen. Bij Crossfit is geen één training zoals de ander en staat er elke dag een nieuwe training op de planning, hier wordt vaak de naam WOD aan gegeven (workout of the day).

Crossfit Materiaal

Als je op zoek bent naar wat mooie, nieuwe spullen om mee te trainen dan ben je zojuist met je neus in de boter gevallen. Al jaren zijn wij bezig met het perfectioneren van ons Crossfit materiaal assortiment. Telkens weer zoeken wij naar de balans tussen een degelijk product én een betaalbaar product. Kijk gerust even rond op onze webshop, onder het kopje crossfit ziet u verschillende categorieën staan met daarin een breed assortiment crossfit artikelen.

Crossfit Beginner

Als je net begint met Crossfit of als de intensieve oefeningen schade aanrichten aan je handen is het verstandig om Crossfit handschoenen te gebruiken. Wij adviseren om eens te kijken naar de Reeva Crossfit gear.

Hieronder vind je een overzicht van belangrijk Crossfit materiaal:

Halterstang - Bumperplates - Medicijnballen Pull-Up-Bar - Klimtouwen - Roeimachine - Sandbags - Parallettes - Springtouwen - Kettlebells - Pull-up ringen

Crossfit Box Professional

Heb je zelf een Crossfit box? Wij werken met Crossfit Professionals samen om ons assortiment te blijven verbeteren. Ons Crossfit materiaal is gemaakt voor professionals. Als je op zoek bent naar een leverancier van Crossfit materiaal, dan kun je altijd contact opnemen of een offerte aanvragen, wij helpen je graag verder!.

Enkele crossfit oefeningen