0
€ 0,00
Crossfit

Crossfit materiaal kopen?

Crossfit

''Crossfit, de nieuwe manier om het te doen, en wij vinden het prachtig''. Crossfit is alweer een tijdje geleden over komen waaien hier in Nederland en we zien al jaren dat steeds meer mensen overtuigd raken van de kracht van Crossfit. Wat Wij het mooiste vinden aan Crossfit is de variatie én natuurlijk de beestachtige intensiviteit van al die Crossfit oefeningen. Voor die oefeningen heb je natuurlijk wel onoverwinnelijke equipment nodig, oftewel, Crossfit materiaal

Crossfit Materiaal

Als je op zoek bent naar wat mooie, nieuwe spullen om mee te trainen dan ben je zojuist met je neus in de boter gevallen. Al jaren zijn wij bezig met het perfectioneren van ons Crossfit materiaal assortiment. Telkens weer zoeken wij naar de balans tussen een degelijk product én een betaalbaar product.

Crossfit Beginner

Als je net begint met Crossfit of als de intensieve oefeningen schade aanrichten aan je handen is het verstandig om Crossfit handschoenen te gebruiken. Wij adviseren om eens te kijken naar de Reeva Crossfit gear.

Hieronder vind je een overzicht van belangrijk Crossfit materiaal:

Halterstang - Bumperplates - Medicijnballen Pull-Up-Bar - Klimtouwen - Roeimachine - Sandbags - Parallettes - Springtouwen - Kettlebells - Pull-up ringen

Crossfit Box Professional

Heb je zelf een Crossfit box? Wij werken met Crossfit Professionals samen om ons assortiment te blijven verbeteren. Ons Crossfit materiaal is gemaakt voor professionals. Als je op zoek bent naar een leverancier van Crossfit materiaal, dan kun je altijd contact opnemen of een offerte aanvragen.

 

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.