Optrekstang

Een optrekstang is een effectief fitnessapparaat voor het uitvoeren van diverse pull-up oefeningen, waardoor je de rugspieren, armen en schouders traint met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Deze veelzijdige stang, gemonteerd aan een muur, biedt gripvariaties voor een complete bovenlichaamstraining. Ontdek hoe een optrekstang je helpt bij het opbouwen van kracht en spiermassa in je bovenlichaam.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dutch Product
  2. Dutch Product
    Nieuw
per pagina

Crossfit Pull Up Bar of Optrekstang

Trainen met een crossfit pull up bar of optrekstang is een effectieve manier om de bovenrug, biceps, triceps en onderarmen te versterken en te ontwikkelen.

Crossfit pull up bars zijn stevige, duurzame stangen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik bij pull-ups en chin-ups.

Het trainen met een crossfit pull up bar of optrekstang kan de functionele kracht en de algehele fitness verbeteren.

Pull-ups en chin-ups zijn compoundoefeningen die meerdere spiergroepen tegelijk trainen, waardoor het lichaam sterker wordt en beter bestand is tegen alledaagse activiteiten en sporten.

Naast het versterken van de spieren, kan het trainen met een crossfit pull up bar of optrekstang ook de flexibiliteit en mobiliteit verbeteren.

Bij het uitvoeren van pull-ups en chin-ups wordt het lichaam gestrekt en opgerekt, waardoor de flexibiliteit van de schouders, rug en heupen kan toenemen.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over optrekstangen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl.