Technique Plates

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Muscle Power Technique plates online kopen?


Muscle Power Technique plates zijn speciaal ontworpen om de basis van gewichtheffen en powerlifting te versterken door je techniek te oefenen. De plates zijn allemaal even groot, maar hebben verschillende kleuren en diktes bij verschillende gewichten.

Dit maakt het gemakkelijk om je vooruitgang te volgen en je doelen te bereiken. De plates zijn geschikt voor olympische halterstangen met sleeves van 50 mm, wat betekent dat je een goede techniek en een juiste houding kunt leren terwijl je oefent.

Bovendien zijn deze techniek plates geschikt voor Crossfit sessies, waarbij je gewichtheffen combineert met atletiek en gymnastiek. Dit betekent dat je op een leuke en uitdagende manier kunt werken aan je algehele fitheid en conditie.

Waar zijn Muscle Power Technique plates van gemaakt?

De Technique Plates zijn gemaakt van HDPE, een recyclebare kunststof van hoogwaardige kwaliteit. Dit materiaal is duurzaam en kan tegen een stootje, wat betekent dat je ze voor lange tijd kunt gebruiken. De plates zijn leverbaar in 2,5 kg en 5 kg, dus je kunt kiezen voor het gewicht dat het beste bij je past.

Waarom zou ik Technique plates gebruiken? Mijn techniek is al goed..

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van techniek plates zou kunnen helpen, zelfs als je al een goede techniek hebt.

Ten eerste kan het gebruik van techniek plates helpen om je techniek te verfijnen en te verbeteren. Door met verschillende gewichten te oefenen, kun je bijvoorbeeld leren om je houding te verbeteren, je bewegingen te verfijnen en om je kracht op een efficiëntere manier te gebruiken. Dit kan je helpen om progressie te maken en om meer gewicht te kunnen tillen.

Ten tweede kan het gebruik van techniek plates helpen om blessures te voorkomen. Als je techniek niet goed is, kan dit leiden tot overbelasting of verkeerde bewegingen, wat kan leiden tot blessures.

Door te oefenen met techniek plates, kun je ervoor zorgen dat je techniek goed is voordat je met zwaardere gewichten gaat werken. Dit kan helpen om blessures te voorkomen en om je training duurzamer te maken.

Ten derde kan het gebruik van techniek plates helpen om je mentale focus te verbeteren. Als je je aandacht richt op je techniek tijdens het oefenen, kun je beter presteren en meer resultaten behalen. Dit kan helpen om je motivatie te verhogen en om je trainingen meer uitdagend en bevredigend te maken.

Kortom, het gebruik van techniek plates kan helpen om je techniek te verbeteren, blessures te voorkomen en je mentale focus te verhogen. Dus zelfs als je al een goede techniek hebt, kan het gebruik van techniek plates nog steeds nuttig zijn om je trainingen te verbeteren en om je doelen te behalen.

Als je op zoek bent naar een manier om je techniek te verbeteren en je fitheid op een uitdagende manier te verhogen, dan zijn de Muscle Power Technique plates de perfecte keuze. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over bumperplates? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl