Vaste Halterstang(en)

Met hun robuuste constructie en vaste greep bieden deze halterstangen stabiliteit en controle tijdens je oefeningen. Of je nu wilt bankdrukken, squatten, deadliften of andere compoundoefeningen wilt uitvoeren, onze vaste halterstangen zorgen voor een veilige en effectieve trainingssessie. Met verschillende lengtes en gewichtscapaciteiten kun je de halterstang kiezen die het beste bij jouw trainingsbehoeften past. Investeer in kwaliteit en duurzaamheid met de vaste halterstangen van Muscle Power.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vaste halterstang


De vaste halterstangen van Muscle Power zijn de perfecte keuze voor alle gewichtheffers die op zoek zijn naar een compact en efficiënt gewichtsapparaat. Deze halters zijn niet verwisselbaar, wat betekent dat je geen losse schijven hebt om het gewicht aan te passen.

In plaats daarvan heb je voor elk gewicht een aparte stang, waarbij het gewicht duidelijk op de zijkant staat aangegeven. Dit maakt het makkelijk om te zien welk gewicht je aan het gebruiken bent en het is ook handig voor het organiseren van je halterstangen.

De lengte van de vaste halterstangen van Muscle Power is compacter dan bij verwisselbare stangen, wat betekent dat ze gemakkelijk op meer plekken te gebruiken zijn. Of je nu thuis traint of in een professionele sportschool, deze stangen passen overal. En als je liever curl-oefeningen doet, hebben we ook curl vaste barbells beschikbaar.


Kennis maken met het assortiment van Muscle Power


Meer weten over halterstangen? Ben je op zoek naar advies op maat voor jou als sporter? Je bent welkom bij de showroom van Muscle Power in Doesburg. Muscle Power heeft alles voor jouw training.
 
Je kan ons ook bereiken op dit nummer: 0313 750 727 en op dit email adres: info@muscle-power.nl