Vaste Halterstang(en)

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vaste halterstang online kopen?

De vaste halterstangen van Muscle Power zijn de perfecte keuze voor alle gewichtheffers die op zoek zijn naar een compact en efficiënt gewichtsapparaat. Deze halters zijn niet verwisselbaar, wat betekent dat je geen losse schijven hebt om het gewicht aan te passen.

In plaats daarvan heb je voor elk gewicht een aparte stang, waarbij het gewicht duidelijk op de zijkant staat aangegeven. Dit maakt het makkelijk om te zien welk gewicht je aan het gebruiken bent en het is ook handig voor het organiseren van je halterstangen.

De lengte van de vaste halterstangen van Muscle Power is compacter dan bij verwisselbare stangen, wat betekent dat ze gemakkelijk op meer plekken te gebruiken zijn. Of je nu thuis traint of in een professionele sportschool, deze stangen passen overal. En als je liever curl-oefeningen doet, hebben we ook curl vaste barbells beschikbaar.

De kwaliteit van Muscle Power halterstangen!

Investeer in kwaliteit en comfort met de vaste halterstangen van Muscle Power. Met deze stangen heb je alles wat je nodig hebt om je spieren te trainen en je fysieke conditie te verbeteren.

Ben je op zoek naar een partner om je sportschool of crossfit box professioneel en efficiënt in te richten? Muscle Power is de expert als het gaat om het totaal inrichten van sportscholen en crossfit boxen.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.