0
€ 0,00
Trainingsmateriaal
 • Ab Mat MP1221

  De Ab Mat is een veelzijdige buikspier- en kerntrainer.
  Ab Mat MP1221
  Prijs:
  € 19,95 (Excl. BTW)
 • HumanX AbX Pro

  De AbX Pro is de beste tool om je buikspieren te trainen.
  HumanX AbX Pro
  Prijs:
  € 35,50 (Excl. BTW)
 • Pull Up Balls MP1110

  Complete pull up balls set
  Pull Up Balls MP1110
  op-op
  Prijs:

  Normale prijs: € 72,50

  € 49,00 (Excl. BTW)

 • Arm Blaster

  Voor ijzersterke en grote biceps!
  Arm Blaster
  nieuw
  Prijs:
  € 37,17 (Excl. BTW)

Trainingsmateriaal accessoires

Bij Muscle Power vind je diverse trainingsmateriaal accessoires. Deze producten dragen bij aan een topresultaat van jouw workout. Het gaat dan aan de ene kant om trainingsaccessoires  voor de ontwikkeling van de spieren. Aan de andere kant hebben we accessoires die werken aan het behoud van je lichaam en het voorkomen van letsel. Een aantal accessoires doet zelfs beiden. In ons uitgebreide assortiment vind je uiteenlopende producten die je helpen om een avond fitnessen nog verder te optimaliseren. Zo bereik je met jouw inspanningen de beste sportresultaten.

Accessoires voor succesvolle trainingen

Muscle Power ziet het belang van een verantwoorde sportwijze. Bijvoorbeeld voor training van buik- en rugspieren is het belangrijk om de juiste bewegingen te maken. Zo voorkom je pijnlijke bewegingen of zelfs blessures. Om een goede houding aan te nemen, is het cruciaal dat bijvoorbeeld de rug voldoende ondersteuning heeft. Zo voorkom je blessures en behaal je met jouw inspanningen zeker een topresultaat. Met het oog op die belangrijke zaken rondom sporten, vind je bij ons ook diverse materialen om iedere training op de juiste wijze aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan extra ondersteuning dankzij een buikspiermat. Of laat je spieren samenwerken om de wervelkolom te beschermen tegen pijn door met een ab of power wheel te trainen. Zo bereik je met een verantwoorde training jouw doelen.

Muscle Power trainingsmateriaal accessoires

In de showroom van Muscle Power in Doesburg vind je deze en andere fitnesstools die bijdragen aan jouw trainingen. Til jouw fitnessoefeningen naar het volgende niveau met een duurzame en gezonde training. Hiermee ben je weer een stap dichterbij het behalen van jouw fitnessdoelen. Onze adviseurs helpen je graag om antwoorden te vinden voor jouw sportvragen. Maak direct een afspraak om kennis te maken met onze trainingsmateriaal accessoires. Wanneer ontmoeten we jou in de showroom in Doesburg?

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.